2777
2789

عرضم به حضورتون ک چندماه پیش برای پسرم زن گرفتم😍ولی حس میکنم پسرم مشکل داره
نمیدونم جفت شدن یا نه این موجوداتی ک دارم راجبش صحبت میکنم عروس هلندی اند
مثلا فقط عروس خانم کله پسرم میخارونه و بهش رغبت داره و هی نزدیکش میشه سرشو میاره جلو پسرم بخارونه ولی پسرم گاز می‌گیردش
سرحمام کردن پسرم گازش گرف و اول خودش حمام کرد رفت کنار بعد عروس اومد
فقط وقتایی ک دلش بخاد یکی کلشو بخارونه میره سراغ عروس خانوم
بقیه موارد بلا استثنا دعواشون میشه
انگار پسرم از زنش فراریه
الان اینا جفتن؟
تفاهم ندارن؟ یا پسرم دست بزن داره و وحشیه
یا مرد سالاریه آیا
پسرم ۳سالشه عروسم یکسال
سیب سرخ افتاده بدست چلاغ ایا؟؟
چشونه دقیقن😕

اون طوسیه پسرم ک دلش میخاد عروس کلشو بخارونه سرشو آورده جلو

اون زرده هم عروسمه ک اینجوری نگا میکنه😒😒😒

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

تا سرهمو نخارونن و آتش بس نشه جفت نیستن فقط هم قفس ودوستن.پسرت اگه خیلی بهت وابسته باشه ودستی باشه سخت جفت قبول میکنه مگراینکه مدتی اصلا ازقفس درنیاری خلق وخوی وحشی بگیره صبرداشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا سرهمو نخارونن و آتش بس نشه جفت نیستن فقط هم قفس ودوستن.پسرت اگه خیلی بهت وابسته باشه ودستی باشه س ...

برعکس اصلا دستی نیس

خودمم گاز میگیره

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
عروسو نپسندیده لابد

طلاقشو بدم بره یعنی🤣

😂😂😂

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ....

قشنگمزیاد نره رو به دستت نگیر بزار جفتش شه باهاش چون پرنده دستی دیر جفت میگیره الان هوا گرمه اما غذای طبع سرد جلوش نزار الان و فت جفتگیریه سریع جفت میشع 

یکم صبر میخواد جفت میشه 

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

چه خشنه پسرت

اره اصلا اهلی نشد

جدیدا هم یکساله روزی چندبار یک کارایی میکنه 

حس میکنم شبیه خود آر ض آ ی ی باشه

خودشو می‌ماله به جا تخم مرغیش در حد مثلا سی ثانیه

یعنی پرنده ها هم ازین کارا میکنن

قشنگمزیاد نره رو به دستت نگیر بزار جفتش شه باهاش چون پرنده دستی دیر جفت میگیره الان هوا گرمه اما غذا ...

نر رو از جوجگی بزرگش کردم ولی اصلاااا دستی نیس بشدت گاز میگیره جوری ک انگشتم خونی میشه

غذا فقط ۷دون و تخمه و تخم مرغ میدم

حس میکنم خود ا رضا   یی میکنه چون خودشو روزی چندبار می‌ماله به جا تخم مرغی اش تند تند در حد سی ثانیه

به نظرم مادر شوهر بازی در بیار واسش طلاق بده بره

دختر مردم رو بدبخت کردم

پسرم مرد زندگی نیست😆

اول مهریشو اماده کن بعد 😁

دختر مردم حیف شد