2777
2789
عنوان

مرمری ام پرنده شناسا بیاید ببینید اینا چشونه😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2316 بازدید | 59 پست
جای دونی جاشو عوض کن هردفعه بزار یه جا،رنگشم تغییر بده یه رنگ دیگه بخر دیدی شروع کرد زود برو یه تقه ...

خوب نیس رنگ تغییر بده چون به اون رنگ عادت میکنن

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

جای دونی جاشو عوض کن هردفعه بزار یه جا،رنگشم تغییر بده یه رنگ دیگه بخر دیدی شروع کرد زود برو یه تقه ...

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی کمه مرغ عشق من بعد یه سال جفت شد بعدم به بلوغی هست باید ببینی ماده بالغه

میعنی یکسالگی بالغ میشه ولی ماده من دوماه دیگه یکساله میشه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

یعنی چی؟

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
واقعا من که اخر حجامت پسرم نجات داد من از مدرسه واقعا بیزار شده بودم

یعنی چطور شد با حجامت

یعنی چی؟

رنگ جادونی رو تغییربدی استرس میگیرن در موردش تو گوگل بخون آره صبر کن یه سالش شه جفتگیری میکنن ببین رنگ دماغش قهوه ای میشه اون موقع مست جفتگیرین

رنگ جادونی رو تغییربدی استرس میگیرن در موردش تو گوگل بخون آره صبر کن یه سالش شه جفتگیری میکنن ببین ر ...

اخی چه جالب

یعنی حجامت آلرژی انجام دادم آلرژی و حساسیت و سینوزیت که بر اثر حساسیت بود از بین رفت عزیزم پسرت رو ب ...

یعنی الرژیش کاملا خوب شد

چجوریه حجامت؟ همون ک پشت گوش هاشونو تیغ میزنن یا نه

بله با حجامت به طور معجزه اسایی خوب شد و اگر می دونستم تو نوزادی یا کوچکتر بود انجام می دادم الانم ا ...

یعنی هرروز بخام ببرم میشه یا تایم خاصی داره

چقدر درد داره

یعنی الرژیش کاملا خوب شدچجوریه حجامت؟ همون ک پشت گوش هاشونو تیغ میزنن یا نه

پشت گوش برای بلند شدن قد هست نه پشت کمرش بود انجام داد برای بعضی ها سه بار باید انجام بشه با فاصله برای بعضی ها یه بار جواب می ده درد خاصی نداره این جا که من بردم خیلی معروف هست از همه جا میان اگه تهران می تونی بیایی بیار این جا وگرنه تو شهر خودتون دکتر طب سنتی خوب ببر اسم دکتر پسر من دکتر صفوی بود بزنی تو گوگل دکتر صفوی طب سنتی میاد بالا همه مشخصات عزیزم ولی واقعا معجزه شد پسر من همیشه آبریزش بینی داشت و دستمال به دست بود بعد حجامت فردا دیگه هیچ اثری از آبریزش و سرفه و عطسه نبود 

بعدم یه سری دارو گیاهی داد دو ماه مصرف کرد حتی نوزاد و برای حجامت میارن پسر من می خندید اصلان درد نداشت از قم و مشهد و ساوه خیلی شهر های دیگه میان اینجا براشون کار انجام می ده این دکتر طب سنتی 

پشت گوش برای بلند شدن قد هست نه پشت کمرش بود انجام داد برای بعضی ها سه بار باید انجام بشه با فاصله ب ...

عه جدی

یکی از اقوام برای حجامت پشت گوششون تیغ زدن بعد میگف زیاد تفاوتی نکرد الرژیش پس برای قد بوده نمیدونسته

خیلی دلم میخاد انجام بدم ولی میترسم همکاری نکنن

بعدم یه سری دارو گیاهی داد دو ماه مصرف کرد حتی نوزاد و برای حجامت میارن پسر من می خندید اصلان درد ند ...

خونریزی هم داشت بعد حجامت یا نه