2777
2789

بچم ازدیشب تاحالا نخوابیده دیگه رد دادم میخوام بمیرم

چیکار کنم بچه های شمام اینطورین؟؟؟

دیگه دارم گریه میکنم ازدستش

عزیزم

چند ماهشه

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حوصله کن درست میشه من تا سه ماهگی دخترم بود با گریه شدید به خاطر کولیکش ...ولی یعدش مثل معجزه ...

یعنی اصلا نمیخوابید این اصلا نمیخوابه سرپا میچرخونمش میخوابه همینکه میشینم‌یا میزارمش زمین جوری گریه میکنه که کبود میشه نفسش میره

کولیک یا ریفلاکس نداره؟جنسیتش چیه؟

نمیدونم یبار دکتربردم گف کولیکه کلللی دارو داد نصف شب بردم عمومی بود دکتره یبار دیگه بردم متخصص گف نده فقط اینی که من میگمو بده ومعلوم‌نیس کولیک باشه یانه و....

جنسیتشم پسره

کولیک یا ریفلاکس نداره؟جنسیتش چیه؟

نمیدونم یبار دکتربردم گف کولیکه کلللی دارو داد نصف شب بردم عمومی بود دکتره یبار دیگه بردم متخصص گف نده فقط اینی که من میگمو بده ومعلوم‌نیس کولیک باشه یانه و....

جنسیتشم پسره

2810