2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بچرو نمیخوام💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2841 بازدید | 74 پست
شوهرت قبل از بچه رفتارش باتوچطور بود؟شرایط اقتصادیتون

کش مکش گاهی بو ولی درکل خوب بود 

از لحاظ اقتصادی هم متوسطیم 

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....
هرگز اقدام به سقط نکن بیچاره میشی. هم قتل انجام دادی و گناه بزرگهم از لحاظ روحی آسیب میبینی و عذاب و ...

🥺❤️حرفات دلمو آروم کرد

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه پس بچه بدنیا بیاد تو هر شرایطی چیه چون سقط گناهه اخههه اینده یه بچه بسوزه گناه نیس سقط شه گناهه ج ...

اگه شرایط سخته پس برین بچهاتون روبکشین خیال خودتون راحت بچه بچه دیگه چ توشکم باشه جنین چ نوزاد چ کودک قتله قتل

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

عزیزم اینکه میگن وحشتناک هست یاادم بدی هست اینجور نبست شاید شرایط نداره و میترسه من خودم ادمی هستم بارداری دومم نا خداسته بود پیگیر سقط شدم و با خودم گفتم اگه سقط نشه خودمم میکشم من عاشق بچه بودم وهستم اما بچه های خواهرم مشکلدار بودن من اونزمان دستم خالی بود پسرم تاخیر رشد البته اینکه میگم واسه بیست سال پیشه وواقعا سنمم کم بود 

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
ازدواجت با پسر بچه ی ۲۴ساله غیر قابل هضمه دیگه بچه دار شدنت چی بود حالا بهر دلیلی باردارشدی اصرارت ...

همه میگفتن هم سن باشید خوبه درک میکنید همدیگرو و.....

ااصرار نگه داشتنش هم چون اون انسانه و از وجودخوم آدم میتونه خودشو بکشه ولی بچش را خییلی سخته ک بخواد نابود کنه

هیچ وقت تحت تاثیر حرف های اینجا قرار نگیر درسته حرف شوهرت اشتباه بوده ولی این خانم ها دارن طبق نفرت ...

ممنونم عزیزم بابت راهنماییت❤️

هیچ وقت و هرگز بچه رو سقط نکن ، نگهش دار ، به هزار دلیل که یکیش اینه که چون شما تنبلی داری ممکنه چند ...

اینقد ازش متنفرم ک تنها آرزوم مرگش قبل از بدنیا اومدن بچست

چن سال ک ازدواج کردید؟؟؟شوهرت بچه بود غلط کرد زن گرفت این چ وضع حرف زدنبنظرم از همچین ادمی بچه نیار ...

یک سال کامل نشده

هرگز اقدام به سقط نکن بیچاره میشی. هم قتل انجام دادی و گناه بزرگهم از لحاظ روحی آسیب میبینی و عذاب و ...

چه قتلی میدونی چند تا بچه سر بی مسئولیتی پدر و مادر بدبخت شدن به دنیا آوردن که هنر نیست خوب بزرگ کردن هنر با شرایطی که توضیح دادن همسر ایشون اصلا واجد شرايط پدری نیست به هر حال مسئولیت داره چه بزرگ کردن و چه انداختنش ولی حداقل بچه  و بدبخت نمیکنن اینطوری

عزیزم اینکه میگن وحشتناک هست یاادم بدی هست اینجور نبست شاید شرایط نداره و میترسه من خودم ادمی هستم ب ...

🥺🫂چقد بین این همه تنش ب چنین دل گرمی نیاز داشتم

وای برشماهای دستور ب سقط میدین شمام یکی لنگه شوهر اسین

خبریه تو این دنیا؟ اومدی کجای دنیا رو گرفتی؟ بچه آوردن به این دنیا مسئولیت بزرگیه. بچه ها محکومن به پدر و مادراشون. خیلی باید حساس بود. واقعا آدمایی که بی فکر فقط میگن بزا شرایط خودش درست میشه آدمای بی فکر و غیرقابل اعتمادین. اسی رو نمیگم. اون باید به دل خودش گوش بده. کلی میگم. هنر زاییدن نیست، هنر آگاه شدنه و با آگاهی پدر و مادر شدنه. 

خبریه تو این دنیا؟ اومدی کجای دنیا رو گرفتی؟ بچه آوردن به این دنیا مسئولیت بزرگیه. بچه ها محکومن به ...

کاش احساس مادرانه هم منطق سرش میشد!

کاش احساس مادرانه هم منطق سرش میشد!

تو اون کاری رو کن که دلت میگه. فقط اینو بدون باید باید باید زیر نظر روانشناس کودک باشی و آموزش ببینی. همه بچه ها اینو احتیاج دارن چون مادر پدرای ایرانی، آگاهی فرزندپروری شون صفره. خودشونو هم علامه دهر میدونن. وگرنه از شرایط فرزندآوری فقط دستگاه تولید مثلشو دارن. تو آگاه شو

تو اون کاری رو کن که دلت میگه. فقط اینو بدون باید باید باید زیر نظر روانشناس کودک باشی و آموزش ببینی ...

👌👌

👌👌

چرا با پدر مادر شوهرت صحبت نمیکنی بهشون بگو پسرشون ازت چی میخوان... فکر نکنم اونا راضی باشن.. مادر پدرش خودشون بلدن چجور باهاش حرف بزنن ک اروم بشه و نترسه و هول نکنه ....

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒