دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دلم میخواد اگه نگهش داشتم ازش جدا بشم نمیخوام ازش بی محبتی و دل سنگ بودنو یاد بگیره
هیچ وقت تحت تاثیر حرف های اینجا قرار نگیر درسته حرف شوهرت اشتباه بوده ولی این خانم ها دارن طبق نفرت یا روال زندگی خودشون راه روب تونشون میدن ن خوبشونو درنظر بگیر نه بدشونو هرچی گفتن از ذهنت بنداز بیرون خودت تصمیم عاقلانه بگیر
خیلی بهش فکر کردم واقعا جرعت کشتنشو ندارم من مثل اون سنگ دل نیستم
هیچ وقت و هرگز بچه رو سقط نکن ، نگهش دار ، به هزار دلیل که یکیش اینه که چون شما تنبلی داری ممکنه چند سال آینده که بچه خواستی به این راحتی نتونی باردار بشی ، بعد همین مرد چی میگه؟ نمیگه من بچه میخوام ؟ اونوقت دیگه هیچ کس به شما حق نمیده ولی الان همه حق رو به شما میدن این همه آدم ناخواسته باردار شدن شما هم روش .
فقط نذار این شرایط روحیت رو خراب کنه که بچه ات بهانه گیر میشه خودت اذیت میشی ، مطمئن باش بهش علاقمند میشه بچه اش هست پاره ی تنشه ، فقط باهاش صحبت کن بگو به کمکش احتیاج داری سعی کن اون قهرمان درونش رو بیدار کنی.
بنظرم از همچین ادمی بچه نیار تا خودش رو تو زندگی دو نفره نشون بده شاید بقول امضات ادم ب درد بخوری برا تو نشد چ برسه ب ی طفل معصوم. شاید خواست خداست ک ذات خودش رو نشون بده
احساسی تصمیم نگیر
امیرمحمد نازنینم روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
منم از بچه بدم میاد از بس بچه هام اذیتم کردن بزرگ کردن بچه عذااااابه من بلایی سرم اومده ک میگم خدایا ...
شما که خودت با بچه داری اذیت شدین حرف خوبی نیست که میگین خدا به هیشکی بچه نده،بچه شیرینی های خودشو داره،لطفا دیگه اینجوری از طرف بقیه دعانکنید اگه خودتون بچه نمیخایین فقط واس خودتون دعا کنید
خدایاشکرت واسه همه نعمت هایی که دادی خدایا عزیزانم رو خودت حفظشون کن همیشه تنشون سلامت و دلشون شاد ولبشون خندون باشه عزیزان دلم😊همسرم👑❤ دخترم 👩پسرم🧒🌹🌹❤خداجونم پسر کوچولوم رو به سلامتی به ما برسون الهی آمین،لحظه شماری واسه گرفتن دستای تو دلیم