2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بچرو نمیخوام💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2841 بازدید | 74 پست

خب نمیخواد دیگه. مگه زوره؟! مگه همه آدما باید بچه بخوان. خودشم سن اش کمه آماده نبوده تجربه هم نداشته. من بودم به دنیا نمی آوردمش. وقتی بچه دار میشدم که هر دو آمادگیشو داشته باشیم.

محلش نزار خوب شد ک حامله شدی خیلی ها با کیست و تنبلی سالها باید دنبال درمان باشن تا بچه دار بشن الان ...

کاش هیچ وقت نمیذاشتم وارد زندگیم بشه 

کاش برگردم عقب

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش بگو برو یه سر ب مراکز ناباروری بزن طرف سالهاست له له میزنه برای فرزند هزارجور قرص خورده امپول زده عمل کرده جواب نگرفته نمونش خود ما از نبود بچه منوشوهرم هردو خیلی غصه میخوریم افسرده شدیم

بنظرمن بچه رو میخاد فقط میخاد بدجنسی کنه شمام اصلا بهش رو نده یکاری کن ک منم اصلا بچه نمیخام بچه ای ک پدرش توی بی مسئولیت خودپسند باشی

منم از بچه بدم میاد از بس بچه هام اذیتم کردن 

بزرگ کردن بچه عذااااابه 

من بلایی سرم اومده ک میگم خدایا ب هیشکی بچه نده 

اگر همسرت یا کسی همراهیت نکنه واویلا میشه زندگیت 

بزار ب دنیا بیاد میفهمی 

اما با همه اینها حرف شوهرتم مثل افراد عادی نیست 

خاهشا دقیقتر پیشگیری کنین

به حرف اینها که میگن بعد زایمان شرایط خوب میشه توجه نکن.....دو سال اول بعد زایمان زندکیت بسبار پر تن ...

خیلی بهش فکر کردم واقعا جرعت کشتنشو ندارم من مثل اون سنگ دل نیستم 

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....
از وقتی گقت بندازیمش از چشمم افتاد ازش متنفرشدم بهش گفتم خودم بزرگش میکنم میگه نه دیگهه اگه اومد نمی ...

اصلا از این مرد نباید بچه دار شد. چه جوری جرات میکنید یه انسان رو به این راحتی وقتی شرایطش نیست به این دنیا بیارید و به رنج و سختیش بندازید. واقعا هر دو تاتون بی مسئولیت هستین. باز همسرت تکلیفش روشنه. میگه نمیخوام. ولی شما شرایطو میدونی و باز 

عزیزم ببین الان بچرو نگهم داری هم خودتو بدبخت میکنی هم اون بچرو چرا چون قرار نیست تو هیچ کاری کمک کن ...

سعی میکنم  بتونم ازش دل بکنم 

ولی کجا باید اقدام کرد برای سقط؟

خب نمیخواد دیگه. مگه زوره؟! مگه همه آدما باید بچه بخوان. خودشم سن اش کمه آماده نبوده تجربه هم نداشته ...

الان ک شده اون از وجودمنه چطور با دستای خودم بکشمش آخه🥺🥲

همچین شوهرت دورش بگرده بیاوببین البته بچه دوست هست شوهرت یانه بعدشم من خودم بچه سومموباردر بودم تاثا ...

دلم میخواد اگه نگهش داشتم ازش جدا بشم نمیخوام ازش بی محبتی و دل سنگ بودنو یاد بگیره

سعی میکنم بتونم ازش دل بکنم ولی کجا باید اقدام کرد برای سقط؟

هرگز اقدام به سقط نکن 

بیچاره میشی. 

هم قتل انجام دادی و گناه بزرگ

هم از لحاظ روحی آسیب میبینی و عذاب وجدان رهات نمیکنه. 

نی نی سایت جای خوبی برای مشورت نیست. یا میگن سقط یا میگن طلاق. 

تو کار خدایی انجام بده نه طبق سلیقه ی نی نی سایتی ها

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم.