2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بچرو نمیخوام💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2841 بازدید | 74 پست

🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

شوهرت رومشاوره ببر

اینطوریش روندیده بودم

شایدمحبتت یاروابطتت باهمسرت بعدبارداری کم یاتغییرکرده؟!

باجدیت بگوناراحتی برش میدارم میرم

بزاربدونه تونگهداریش جدی هستی

درضمن درموردروابط زناشویی هم نترس

بچه هیچیش نمیشه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
خب تو چرل جلوگیری خوب نکردی واقعا سنتون کمه ولی اشکال نداره دنیا بیاد مهرش میره دلش نگران نباش الانم ...

عزییزم🥺ایشالا خدا ب همین زودی بجای دادن بچه به یه بیشعور مثل‌شوهر من دامن کسایی ک عاشق بچن رو سبز کنه❤️

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتی اگه بچه رو هم نخواد نباید چنین رفتار زننده ای داشته باشه بیچاره بچه

دلم آتیش میگیره برای مظلومیتش🥲

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....
کیست و تنبلی تخمدان داشتم فکرشو نمیکردم این طوری بشه

محلش نزار خوب شد ک حامله شدی خیلی ها با کیست و تنبلی سالها باید دنبال درمان باشن تا بچه دار بشن الانم نندازی یکوقتا...بعد یکوقت دیگه نشی تا سالها بهت غر میزنه میگه بچه میخوام هر روزم باید تو دکترا باشی

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
چه مرد ترسناکی ، خیلی البته برا ازدواج سنش کمه ، ولی تحمل کن ،به دنیا بیاد دوستش خواهد داشت

اینقد ازش متنفر شدم ک دیگه نمیخوام حتی بچمو ببینه 

شوهر منم برا بچه دوم همینه ولی خانوادش خوب دعواش کردن یه کم بهتر شدا بازم حالم بد بشه نمیتونم بهش بگ ...

اتفاقا اینم دعوا کردن ولی باز هر حرفی پیش بیاد غرمیزنه 

شوهرت از نظر روانی آدم نرمالی نیست. چرا شبیه کسایی که از خشونت و شکنجه و قتل لذت میبرن حرف میزنه!

واقعا خودمم دیگه دارم ازش میترسم!آخه مگه میشه کسی اینقد بی رحم باشه؟

بگو ناشکری نکن خیلیا تو حسرت یدونه بچن حالا نه خدا این نعمت به این بزرگی رو داده بیا قدر بدونیم

خیلی گفتم خودشم قبول میکنه ولی باز برمیگرده سر خونه اولش

به حرف اینها که میگن بعد زایمان شرایط خوب میشه توجه نکن.....دو سال اول بعد زایمان زندکیت بسبار پر تنش میشه و از هم بسبار سرد میشید...الان هم که بچه رو نمیخواد بعد زایمانت کل مسئولیتش رو میمدازه گردن خودت و اگر صدای گریه ش بیاد و همسرت نتونه بخوابه با نیش حرفهاش پدرت رو درمیاره

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄شوهرت رومشاوره ببراینطوریش روندیده بودمشایدمحبتت یاروابطتت باهمسرت بعدبارداری کم یات ...

از وقتی گقت بندازیمش از چشمم افتاد ازش متنفرشدم 

بهش گفتم خودم بزرگش میکنم میگه نه دیگهه اگه اومد نمیدمش بهت داغشو میزارم ب دلت!

عزیزم ببین الان بچرو نگهم داری هم خودتو بدبخت میکنی هم اون بچرو چرا چون قرار نیست تو هیچ کاری کمک کنه حالا گیریم بعد به دنیا اومدن دوسش خواهد داشت که چی ؟ سنتون هم  خیلی کمه من یه دوست داشتم میگفت تا زمانی که شوهرم التماس نکنه بچه دار نمیشم که اونم تو کاراش کمکم کنه حالا هم بنظر من باهاش دعوا کن که خودشو جمع کنه بگو اولا که فقط بچه ی من نیس مال توم هست مسئولش هستیم ولی من جای تو بودم نگه نمیداشتمش  بهش میگفتم بخاطر خودم و اون میندازمش نه بخاطر تو ( هر وقت هم که واقعا بچه میخواست سریع باهاش کنار نمیومدم که قدر بدونه )