2777
2789
از همسر دوم راضی هستی؟

خوبه اما واقعیت اگه یک دهم این کارایی که برای همسر دومم میکنم برای اولی کرده بودم هیچ وقت جدا نمیشدیم من برای اولی هیچ کاری نکردم حس حسرت و پشیمونی بدی داره

من بعد دو ماه خواستگارم رو که ۳ ماه آشنایی کلا داشتیم دیدمنفسم بالا نمیومد از ناراحتی 💔

شما چرا ناراحت شدی؟ 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بعد دو ماه خواستگارم رو که ۳ ماه آشنایی کلا داشتیم دیدمنفسم بالا نمیومد از ناراحتی 💔

شما چرا ناراحت شدی؟ 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

شما چرا ناراحت شدی؟ 

من عشق گذشتمومی دیدم قلبم ازجاکنده میشدتاده سال بعدازازدواجم هم بهش فکرمیکردم دوماه پیش فوت شدالان خیلی داغونم اگه بچه نداشتم خودمومیکشتم تابرم پیشش اشتباه کردم باهاش ازدواج نکردم خیلی پشیمونم بنظرم عشق فقط یکباراتفاق میفته

منم یه مدت بعداز طلاقمون دیدمش جلو درمحل کارم که من پیچیدم گمم کنه 

اومده بود باهم حرف بزنیم وبرگردیم به هم ونمیدونست من ازدواج کردم منم به مامانم گفتم بهش زنگ زد واونم خیلی ناراحت شده گفته من نمیدونستم ملورین ازدواج کرده وقصدمزاحمت ندارم و..

10ساله منتظرتم پس کی میای تودلم😔
من عشق گذشتمومی دیدم قلبم ازجاکنده میشدتاده سال بعدازازدواجم هم بهش فکرمیکردم دوماه پیش فوت شدالان خ ...

تو باهاش ازدواج نکردی؟؟؟دوست داشت🥺🥺؟؟ تلاش نکردی نشد.یا آب پاکیو ریختی رو دستش گفتی نه؟؟فامیل بودید؟؟گریه کردم براتون.آخه چرا مردش😢

خدا خفشون کنه ک مشکل جنسی دارن ونمیگن میان دختر مردمو بدبخت میکنن،دیگ کسی ک مشکل جنسی دار زن گرفتنش ...

خدانکنه مگه ازدواج فقط به رابطه جنسی هست یعنی آدم فقط ازدواج میکنه که رابطه جنسی داشته باشه یعنی یه دختر با نداشتن رابطه جنسی با. شوهرش بدبخت میشه؟  ببخشید ریپ زدم چون شوهر منم همین مشکل رو داره و من اذیت نیستم قبول کردم و ناراحت شدم که شما نوشتید خدا خفشون کنه قصد بحثم ندارم

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

من عشق گذشتمومی دیدم قلبم ازجاکنده میشدتاده سال بعدازازدواجم هم بهش فکرمیکردم دوماه پیش فوت شدالان خ ...

خیلی ناراحت شدم برات ...آره عشق واقعی فقط به یه نفر تعلق داره😔دنیای بی رحمی داریم

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

من توی عقدم شوهرم ولم کرده رفته همون فردای عقد رفت.دیروز بعداز تقریبا دوماه به داداشم گفتم شوهرم رفت ...

یاد سریال دلدادگان افتادم. ماجرای حدیث و‌پارسا

خودت زنگ زدی؟؟؟ پیام دادی؟؟؟؟ چیزی به خودت نگفته؟

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

از همون اول خانواده دوتامون مخالف بودن با اینکه ازدواج سنتی بود.پدرش خیلی مخالف بود حتی موقع بله برو ...

برای فرار، سند ازدواج میخوان؟؟؟؟

خودت و گول نزن. آدم بی مسئولیت و بی ثباتیه

عمرت و تلف نکن، طلاقت و بگیر. تکلیف زندگیت معلوم شه

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥