2777
2789

استارتر جان با اجازه ی  شما✋🏻 ✋🏻 

بچه ها من یه پیج آنلاین شاپ در اینستاگرام باز کردم و بخاطر اینکه کارم رو ادامه بدم نیاز به حمایت شما دارم.

از طرفی هم بخاطر هزینه های بالای تبلیغات فعلآ امکان تبلیغ در پیج های بزرگ رو ندارم 🥹💚🌱ممنون میشم توی این اوضاع اقتصادی ازم حمایت کنید و فالوم کنید تا کسب و کارم دیده بشه.

قیمتها رو هم با حداقل سود و کاملآ منصفانه گذاشتم .اگه دوست داشتید به پیجم سر بزنید 🙏🏻❤️✨

این آیدی پیجم در اینستاگرام هست . سرچ کنید 👇🏻

alinmezon

ما روح هایی هستیم در قالب بدن که انسان بودن اصلی ترین مأموریت ما در این دنياست ❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون بابت کمکتون بهتون خبر میدم حتما❤

سلام عزیز ، دلم گرفت پیامتو خوندم ، ایشالله که همه چی درست میشه ،؛ لطفا به منم اگه میتونی خبر بده چون تو گوشه ذهنم میمونی که چی شد .

هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟                                                             در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊                                                                     و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋

استارتر تاپیکتو خوندم 

باتوجه به این که آقا هم نفقتو داده ( اذیتت نمیکنه ) و هم مهریتو حس میکنم میخوادت چون عاشقت هم بوده منتهی  از سر غرور یا لجبازی برنمیگرده ، بخاطر بچت و مهم تر از اون بخاطر خودت یکم فکر کن ببین کجای کار دوتاتون کم گذاشتید .

هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟                                                             در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊                                                                     و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋
وا چون بچه دارنمیشید میخاین جدابشید اونم فقط ۶ماه ازش گذشته من چی بگم ک داره ۶سال میشه ازمنه مشکل و ...

نه عزیزم فقط مشکل بچه دارشدن نیس...یسری مشکلات اخلاقی و خانوادگی هم هست که صبرهمسرمو تموم کرده و خودش دوست نداره ادامه بده وگرنه مریضی لاعلاجی ندارم که الان نازایی خداروشکر درمان داره خودش دلش نخواست ادامه بده درمانو......منم روم نمیشه برگردم خونه بابام بازم شرایطم خیلی پیچیدست برام دعا کنید.‌‌‌‌‌.....

بچه بودم خرم کرد با ابراز علاقه کردن فقط ۱۴سالم بود انقدر تو گوشم خوند که عاشقمه خرم کرد ۴ساله من نا ...

عزمزم هم برای شما مینویسم هم برای استارتر هم هر کسی که توی زندگیش مشکلی هست

روزی ۷تا نادعلی کبیر بخونین ب نیت اینکه شوهرتون رام بشه و عشقتون بهم زیاد

۷ تا نتونستین بخونین یکی بخونین

ولی این دعا آنقدر انرژی مثبت داره ک بار اول ک آدم میخونه بازم دلش میخواد ادامه بده

تا هر جایی ک دوست داشتین دلتون خواست بخونین این دعا رو

ولی برای اینکه ب مرادتون برسید هرروز باید بخونین

بعد از اون معجزه شو میبینین و وقتی کوچکترین اتفاقی تو زندگیتون افتاد ب طور خودکار خودتون شروع میکنین ب خوندن این دعا از بس ک حاجت میده

از ی وکیل حرفه ای و کاربلد کمک بگیرید نفقه باید بدن

جدا شدم،یه ساله

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
از ی وکیل حرفه ای و کاربلد کمک بگیرید نفقه باید بدن

جدا شدم،یه ساله

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
خونه ای باهم توش زندگی میکردیم قفلشو عوض کرده بود صورت جلسه داشتم ازش همچنین من تو همه جلسات دادگاه ...

پس چقدر زیرکانه رفتار کردی،معلومه شوهرتم دنبال زندگی نیست ،شاید فقط برا مهریه اس ،میخاد ببخشی ،طلاقت بده،منم شرایط مشابه تو رو داشتم ،برگشتم قفل رو عوض کرده بود،اما نمیدونستم میتونم صورت جلسه کنم،بعد هم اون موقع چون به فکر برگشت بودم ،دنبال آبرو ریزی نبودم ،چون حامله بودم،طرف منم تو دادگاه طوری رفتار میکرد انگار مایل به برگشت من نبود،ولی من متاسفانه از روی غرور گفتم بر نمیگردم،اشتباه کردم واقعا،سه سال تمام بلاتکلیف بودم ،بدون نفقه ،فقط مقداری مهریه گرفته بودم ،الان یه ساله جدا شدم ،دخترم چهارسالشه،و با منه،طرفم هم حالت ازدواج سفید با یکی هست که نمیدونم کیه،دخترمم با منه،الانم نفقه دخترم رو نمیده ،با اینکه وضع مالیش خوبه

چه قدر این تاپیک بوی غم میداد💔💔

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍

مردا وقت جدایی و طلاق، خیلی بی رحم و بی منطق میشن

شوهر من همیشه جوری حرف میزد و رفتار می‌کرد یعنی هرچی تو زندگیمون هست مال هردوتا مونه. خونه ماشین پول اصلا هرچی. بعد سر یه دعوای بیخود و الکی گفت از خونم برو طلاهامو ازم گرفت گفت مال منه. کیفمو ازم گرفت مبادا هزار تومن از پولاشو ببرم

تمام اعتماد بهش از بین رفته

ببخشید این سوال و میپرسم هنوز دوسش داری؟

انگار بخشی از وجودم بوده که ازم جدا شده . دوستش دارم اما مثله اعضای خانوادم نه مثله شوهر اون حس رو دیگه ادم بعد طلاق نداره