2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم همکار پدرو برادرمه خودش خانوادشو اورد خاستگاری منم تا اونموقع ندیدمش خانواده اون از اول مخالف ...

کلا فراموشش کن و به حرف خانواده ات گوش کن برو طلاق بگیر 

تا اول راهی خودتو نجات بده

دقیقا اصلا حال آدم بد میشه ازینکه حس می کنه چقدر بدبختیمنمیدونم شاید من حالم بدهولی حالم بد میشه ایی ...

قصدمون دلگیر کردن کسی نیست ولی بلاخره خیلیامون تجربیات مشترک داریم از تجربیات هم استفاده میکنیم 

چطوری تمکینش رد شد؟من قبلا سه سال تمام بلاتکلیف بودم بدون هیچ نفقه ایی با اینکه وضع مالیش خوبه،الانم ...

خونه ای باهم توش زندگی میکردیم قفلشو عوض کرده بود صورت جلسه داشتم ازش همچنین من تو همه جلسات دادگاه گفتم مایل ب برگشت هستم دادگاه هم متوجه شد شوهرم دنبال بهونه هس با حرفایی ک میزد...

داداشام گفتن جداشی حامیت هستیم حمایتت میکنیم اما برگردی بهش حق نداری برگردی این خونه.میگن الان خونه ...

ب حرف خانواده ات گوش کن اون اگه مرد بود نمیرفت قایم بشه واسه داشتنت شجاعانه میجنگید ارزش نداره خودتونو ناراحت کنید

خونه ای باهم توش زندگی میکردیم قفلشو عوض کرده بود صورت جلسه داشتم ازش همچنین من تو همه جلسات دادگاه ...

سلام. یه جا گفتین شوهرم هر دفعه که بچه پیشمه ازم میگیرتش و حرفشم اینه که من لیاقت مادری ندارم. 

از جانب شما خیانتی رخ داده که همسرت همچین ادعایی میکنه؟

هیچ کس این وسط نیست یه بزرگی کنه که سر هیچ زندگی شما از بین نره.همش به خاطر لج و غرور بی جا هستش. دو ...

نه خانواده خودمو خودم نذاشتم چون تو این مدت شوهرم و خانواده اش ی بار نیومد دنبالم ....همشم بخاطر غرور نیس خیلی اتفاقات دیگه هم پیش اومد ، دیگه بیاد هم حاضر ب برگشت نیستم ب قول شما دو سال کم نیس عمرو جوونیم با بلاتکلیفی تلف شد