2777
2789
چقدر از این لحظات میترسم واقعا جدا شدن جرات میخوادهرکس تصمیم میگیره جدا بشه خیلی شجاعه خیلی

تاپیکا من بخون منم در گیرم و از این حس میترسم بخصوص خواهرم جاریمه و جدا بشم بخوام نخوام ازش میشنوم شایددد گاهی ببینمش کم ولی ..پیش میاد شدیدا وابستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر خیلی سخته خدابهت صبربده

فراموش کن

دوستان کسی میدونه کارتوی مسکن یعنی طرف چه شغلی داره؟

میگه تبلیغات املاک واینا

ولی من متوجه نمیشم

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛
حالا ببین من چیکار کنم که ده سال ازدواج کردیم من درک نمیکنن اعصا سایت تاپیکام ببین..

منم نزدیک ۱۳ ساله ازدواج کردم 

درسته دل خوشی ندارم ازش ولی نمیتونم جداشم این همه نداریو تحمل کردم بخام برم یکی بیاد جام روانم بهم میریزه حتی الانم ک دارم تصورش میکنم اعصابم بهم ریخت

منم نزدیک ۱۳ ساله ازدواج کردم درسته دل خوشی ندارم ازش ولی نمیتونم جداشم این همه نداریو تحمل کردم بخا ...

دقیقا منم مثل تو

جدایی واس من خیلی زیاد سخته

تحمل میکنم ولی جدایی نه

منم مثل تو این افکار دیوانم میکنه 

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

چقدر حال منو توصیف کردی...‌‌.ماهم دوسال جدابودیم تو اون دوسال رفتم کارکردم و واسه خودم مستقل شدم و ی ...

وا چون بچه دارنمیشید میخاین جدابشید اونم فقط ۶ماه ازش گذشته من چی بگم ک داره ۶سال میشه ازمنه مشکل و البته اوقدرام خاص نبوده وخداقسمت نکرده خودش بعضی وقتام ب سرم میزنه تاچندسال دیگه نشد خودم بکشم کنار

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

ببین همسر من قبل جدایی میگفت جنگ که نداریم بچه باید پیش مادر باشه خودم خرجش رو تمام و کمال میدم طلاق ...

شما هم خیلی سختی کشیدین در مورد کتک کار خوبی کردین دل منم خنک شد....اجرت المثل منم نگرفتم ولی میگن مبلغش زیاد نمیشه؟!!

چقدرمیترسم ازروزی ک بخادقسمت منم همین بشه بشدت عاشق همیم وابسته هم ولی نزدیک۶ساله ک حسرت فرزندو داری ...

امیدورام ک خدا دامنتونو سبز کنه ،اگه همه راهارو امتحان کردین و جواب نده از پرورشگاه بچه بیارین ثواب هم میکنید

چقدر حال منو توصیف کردی...‌‌.ماهم دوسال جدابودیم تو اون دوسال رفتم کارکردم و واسه خودم مستقل شدم و ی ...

بشینید قشنگ سبک و سنگین کنید اگه زندگی با همسرتون زجرآوره طلاق بگیرید و مستقل زندگی کنید