2777
2789

میخام یواشکی روبیکای شوهرمو رو گوشیم نصب کنم (خودم روبیکا ندارم)چیکارکنم یوقت مخاطبینم قاطی نشه با مخاطبین اون

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

تو قسمت حساب کاربری بدون اینکه روبیکای خودتو حذف کنی، جداگونه شماره اونو وارد کن و کد رو از گوشیش بردار. بعد هروقت بخوای میتونی وارد حسابش بشی شماره هاش نمیان واسه تو

من شبیه معجزه‌م شبیه صبر.👑 #برای_آزادی_پسر_طبیعت
تو قسمت حساب کاربری بدون اینکه روبیکای خودتو حذف کنی، جداگونه شماره اونو وارد کن و کد رو از گوشیش بر ...

نه کلا من روبیکا ندارم،بعد میخام روبیکا نصب کنم و شماره شوهرمو بزنم کد ام پاک کنم میترسم مخاطبینم بره رو روبیکای شوهرم

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه کلا من روبیکا ندارم،بعد میخام روبیکا نصب کنم و شماره شوهرمو بزنم کد ام پاک کنم میترسم مخاطبینم بر ...

نه معلومه که نمیره اگه شمارت تو اون روبیکا نیست

نه نیست،ولی اینجا خیلیا میگن مخاطبینت میره تو روبیکای شوهرت اونم میفهمه

والا من روبیکا رو از همون وقت که اومده دارم. الان تو اکانت خودم شماره مامانمم وارد کردم میرم رو حسابش ولی شماره های من برای اون باز نیست‌ چون اصلا ربطی به همدیگه ندارن.