2777
2789
عنوان

طلاخریدم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیشب تو بازهر تجریش طلا ۳/۶۳۳ بود چرا حرف الکی میزنین . من خودم تو بازار بودم

۳ میلیونو چارصده الان

خطاب به سران دو کشور ایران و اسرائیل:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  .................  رابطه ای که مرد عاشق تر باشه به ازدواج ختم میشه و رابطه ای که دختر عاشق تر باشه به روانپزشک و تیمارستان ورابطه ای که هر دو طرف به یک اندازه عاشق باشن تو همون مرحله ی دوستی باقی میمونه و من الله توفیق

سایت طلافروشی مطمئن تهران بهت معرفی میکنم که تو استوری اینستا میزنن ارسال به شهرهای دیگه ، یعنی من خرید داشتم و می‌دونم طلافروشی هست اما اینترنتی تاحالا خرید نکردم اما تو استوریهاشون میذارن ارسالی هاشون رو ،خواستی بگو بهت بفرستم 

مبارکد باشه عزی،م ب شادی استفاده کنی 

منم النگو دوس دارم اما چرا بی کلاسی باشه هر کس یه سلیقه ایی داره  طلا یه چیز با ارزشه حالا یا النگو یا دستبندهای یا..‌.طلا هر چی باشه ارزشمنده

فکنم عیار طلا اماراتی بالاتره برا همین گرون تر شده

خطاب به سران دو کشور ایران و اسرائیل:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  .................  رابطه ای که مرد عاشق تر باشه به ازدواج ختم میشه و رابطه ای که دختر عاشق تر باشه به روانپزشک و تیمارستان ورابطه ای که هر دو طرف به یک اندازه عاشق باشن تو همون مرحله ی دوستی باقی میمونه و من الله توفیق
بهتون انداخته عزیزم طلا 18عیار گرمی 3410بیشتر نی...

دقیقا 

منم چند روز پیش 3330خریدم ربطی هم به شهر نداره

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱