2777
2789
عنوان

بچم رفت😭25هفته زایمان کردم

1644 بازدید | 49 پست

تعلیق بودم نتونستم بیام درد دل کنم 😭😭😭😭

آخ مامانت بمیره برای اون قیافه خوشگلت دستای کوچولوت

قفسه سینه ش بالا پایین می‌رفت نفس می‌کشید 

سینهام یکسره شیرمیریزه دخترم یعنی گشنته ؟کجا بیام دخترم که بهت شیربدم کاش بمیرم ببینمت 

پیرشدم خدایا

سیسمونیش تواتاقشه خودش رفت خداچه خاکی توسرم کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم هفته ی بیستم سقط شد رشدش متوقف شده بود... من سعی کردم با دردش خودمو ب بیخیالی بزنم اما تو خلوت ...

از کجا فهمیدی رشدش متوقف شده بوده؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

بمیرم برا دلت استارتر 

ان شالله به حق فاطمه زهرا خدا دوباره دامنت سبز میشه 

استارتر تو دلت شکسته خدا صدا تو میشنوه لطفا برا من دعا کن 

دعا کن که مامایی قبول بشم 

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             

خدا بهت صبر بده گلم درکت میکنم منم یک ماهه سقط کردم سه ماه تموم شده بود ولی تا دو هفته از سینه ام شیر میومد هنوزم فراموش نکردم کاری از دستت بر نمیاد فقط قوی باش میگذره الان به سلامتیت فکر کن نذار افسردگی از پا درت بیاره 

خدا بهت صبر بده منم ۱۵ سال پیش توی ۲۶هفته خونریزی کردم و از دست دادم الان خدارو شکر سه تا دارم خیلی سخت بود خدا کمکت کنه زودتر به روال عادی برگردی 

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
منم هفته ی بیستم سقط شد رشدش متوقف شده بود... من سعی کردم با دردش خودمو ب بیخیالی بزنم اما تو خلوت ...

وای این یک هفته تودستگاه بود روز و شب با شوهرم میرفتم جاش

انگشتمودادم دستش محکم گرفت گفتم این میمونه😭😭😭😭چشماشوبازکرد نگام کرد گفتم این دید من اومدم بالاسرش حالم بده .مگه یادم می‌ره بمیرم مگه