2777
2789
عنوان

خانما ینی به شوهرم خیانت کردم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 34 پست
نه اینجوری بهم بی اعتماد میشه نظامیه، نظامیا همینجوریشم شکاک هستنبفهمه اینودر نظر نمیگیره که بهش راس ...

خب بعدا ، اتفاقی بفهمه که کل اعتمادش میره رو‌هوا 

ضمنا همه نظامی ها اینقدر صادق نیستند

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی
شما ک گفتی نمیری😳😳😳

میخواستم برم داروخونه بی بی چک بگیرم قرص بگیرم 

به مامانم الکی گفتم میرم خونه دوستم 

چون عقدم و نمی‌خواستم بفهمه...

مامانم گفت خب باشه رفتی اونجا بهم زنگ بزن خودمم شارژ نداشتم گفتم شارژ ندارم بدون اونجام دیگ کف زنگ میزنم گوشی دوستت

نمیتونستم حرفمو پس بگیرم که نه نمیرم شک میکرد ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این که گفتید بهانه است برای فرار از اشتباه

نمیخوام فرار کنم 

مجبووور بودم برم 

وگرنه اصلا توی جمع دوستام نمیرم دیگه 

اینم بگم من ۱۷ سالمه 

امسال میرم دوازدهم..

و دیگه نمیدیدمشون هیچ وقت 

اونا خیلی اصرار کردن منم میخواستم برم بیرون مجبور بودم خودم دوستمو بهونه کنم وگرنه مامانم می‌گفت صبر کن باهم بریم و .. میخواستم بی بی چک بگیرم 

میخواستم برم داروخونه بی بی چک بگیرم قرص بگیرم به مامانم الکی گفتم میرم خونه دوستم چون عقدم و نمی‌خو ...

اشکالی ندارع اگ شوهرت از هیچ طریقی نمیفهمه اصصصصلا نگیااااا خاهشا دیگ کار خودتو نکن الکی الکی زندگیتو خراب نکن گلم

خب بعدا ، اتفاقی بفهمه که کل اعتمادش میره رو‌هوا ضمنا همه نظامی ها اینقدر صادق نیستند

آره منم شوهرم نظامیه( البته بهتره بگم شوهر سابق) هنوز طلاق نگرفتیم و اسممون تو شناسنامه همه و امکان درست شدن ماجرا بود ولی با ی نفر مچشو گرفتم 

خیلی بد بود فهمیدم هر چقد من میرم سمتش که زندگی رو درست کنیم و آشتی کنیم بخاطر یکی دیگه منو پس زد

آره منم شوهرم نظامیه( البته بهتره بگم شوهر سابق) هنوز طلاق نگرفتیم و اسممون تو شناسنامه همه و امکان ...

😓😓😓😓😓

بی لیاقت ، خیر نبینه

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی
اگع نمیفهمه در اینده چیزی نگو چون دیگ خودتو ع چشش میندازی و هیچ صداقتی ازش نمیبینی شکم وارد زندگیتون ...

خاک تو سرم بخدا با یکیشون هم حرف نمی‌زنم 

اولویت من شوهرمه بخدا ولی چیکار کنم مجبور شدم  

نمی‌خوام توجیه کنم اشتباه کردم ولی بخدا فقط برا خرید بی بی چک رفتم بیرون..

بنظرت فردا به شوهرم بگم می‌خوام برم خونه دوستم کتابم‌رو‌بگیرم؟ که اگه ی جوری فهمید نگه چرا نگفتی ؟ 

ب دخالت های بقیه توچه نکن هرکس زندگی خودشو داره عزیزم

صداقت در زندگی مهمه البته در کنار سیاست

من خودم از اونجایی ک چیزیو از شوهرم پنهان نمیکنم و معمولا دروغ نمیگم حقیقت رو میگفتم و براش توضیح میدادم ک شرایط طوری شده مجبور بودم برم پیششون

کاربری دست سه تا خواهره پس تعجب نکنید😁😅

ب دخالت های بقیه توچه نکن هرکس زندگی خودشو داره عزیزم

صداقت در زندگی مهمه البته در کنار سیاست

من خودم از اونجایی ک چیزیو از شوهرم پنهان نمیکنم و معمولا دروغ نمیگم حقیقت رو میگفتم و براش توضیح میدادم ک شرایط طوری شده مجبور بودم برم پیششون

کاربری دست سه تا خواهره پس تعجب نکنید😁😅
ب دخالت های بقیه توچه نکن هرکس زندگی خودشو داره عزیزمصداقت در زندگی مهمه البته در کنار سیاستمن خودم ...

مثلا فردا بگم قراره برم کتابم پیش دوستم مونده پس بگیرم؟ 

من بخدا هیچ وقت بهش دروغ نگفتم حتی چون شوهرم دوست نداره مدرسم رو عوض کردم که پیش دوستام نباشم 

من نه خواهری نه برادری نه حتی دوستی هیچکی رو ندارم 

دوستام رو کنار گذاشتم چون شوهرم خواست بدون اجازش قدم از قدم برنمیدارم الان عذاب وجدان دارم که اینکارو کردم اما خداشاهد میخواستم برم بیرون مهمونی دوستم رو بهونه کردم و انقد زنگ زدن اصرار کردن که رفتم .. وگرنه کار من یه چیز دیگه بود 

2810