2777
2789
عنوان

خانما ینی به شوهرم خیانت کردم 😭

1003 بازدید | 34 پست

شوهرم خیلی وجدان داره خیلی باهام صادقه 😭 مثلاً امشب ساعت ۸ گفت می‌خوام بخوابم فردا صبح شیفتم ولی ساعت۸/۵ زنگ زد گفت خیلی تشنه بود خوابم نگرفته تا نیومدم بیرون آب بخورم گفتم بهت زنگ بزنم دروغ نگفته باشم 

بعد من امروز دوستم مهمونی گرفت ساعت۲ تا ۷  

من نرفتم چون شوهرم دوست نداره باهاشون ارتباط داشته باشم 

ولی چون دیگ نمیبینمشون ساعت ۵/۵ تا ۷ اونجا بودم 

ولی به شوهرم نگفتم ی بارم زنگ زد رفتم تو اتاق گفتم خونه ام 😭😭😭 

خیلی بد ذاتم خیلی ناراحتم چیکار کنم خیلی عذاب وجدان دارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرتون فردا بهش بگم با مامانم می‌خوام برم درخونه فلانی ( دوستم) می‌خوام کتابم رو ازش بگیرم ؟! 

نمی‌دونم چیکار کنم 

یه جوری باید بهش بگم اونجا بودم 

وگرنه خودخوری می‌کشه منو😭😭

خب میگفتی

می‌دونم میگفتم اصلا نمیزاشت برم و انقد زنگ زدن بهم منم باید میرفتم بیرون به شوهرم گفتم که رفتم بیرون میخواستم برم داروخونه قرص بخرم اما بهش نگفتم میرم اونجا😭

واقعا شوهرت بفهمه حق داره عصبانی بشه منم شوهرم باهام روراسته فقط پس اندازشو بهم نمیگه منم سعی میکنم همینجوری باشم باهاش

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
خب بهش راستشو بگو و معذرت خواهی کن تا آروم بشی

نه اینجوری بهم بی اعتماد میشه 

نظامیه، نظامیا همینجوریشم شکاک هستن

بفهمه اینودر نظر نمیگیره که بهش راست گفتم 

اینو در نظر می‌گیره که ازش پنهان کردم

2810