2777
2789

چند وقت پیش رفتم چند روز ادامه ندادم دیگه 

قبلش هم 6/7 ماه رفتم بعد ی دفعه به ی دلیلی نرفتم 

بعد اون مدت رفتم چند روز ولی قطع کردم باز 

چون کسیو ندارم خیلی تنهام اونجا خیلی دلم میگیره انگار ی غریبه ام بین همه شون 

همه باهم رفیقن و میگن و مبخندن و ورزش میکنن 

اما من انگار وارد زندان میشم

نمیتونم من برم جلو و راحت هم نمیتونم دوست بشم و بگم و بخندم ،کلا طول میکشه با یکی مچ بشم 

خجالتی هم هستم 

چیکار کنم نرم باز؟؟دلم ورزش میخواد اما اون جو اذیتم میکنه 

حس میکنم پیش اونا خیلی عجیبم و همه ی جورن باهام 

با کسی هم حرف نمی‌زنم نهایت بگم ستو باهم بزنیم 

آیا باید کاری کنم ؟؟

دوست خودمم مسیرش این ور نیست بیاد این باشگاه 

کاش ی خواهر داشتم باهم میرفتیم 

الان راه حل میشه بدین چیکار کنم 🥲 

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

تو همون باشگاه دوست پیدا میکنی 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ ربطی داره عزیزم تو برو ب مرور دوست پیدا میکنی نشدم حداقل روحیه ادم عوض میشه

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

چه حرفی می زنی!   من روز اولم که رفتم باشگاه کسی نمی شناختم ، هر بار با یکی سر حرف باز می کنی و آشنا می شی ، بعد سه ماه با همه آشنا شده بودم و بگو بخند می کردیم 

همه روزهای اول سختشون هست.

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

وای نگو.منم همین مشکلو دارم

فکر کنم یکم‌اعتماد به نفست پایینه.

منم همینجورم.الان خیلی بهتر شدم ولی بازم باشگاه تنهایی رفتن حال نمیده واقعا

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

خوب سعی کن با بقیه ارتباط بگیری 

اینطوری خودت اذیت میشی 

منم تنها میرم میام باشگاه 

باشگاه نزدیک خونمون دوس ندارم یکی دیگه نیم ساعت پیاده میرم دورم هس ولی همون ۲ساعت ذهنم آرومه و به هیچی فکر نمی‌کنم 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

عه یه تک فرزند بدبخت مث خودم پیدا کردم😂

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡

منم دارم میرم تنهاییی.اذیت نمیشم خوب طبیعیه اولش وارد ی محیط جدید شدم که کسی رو نمیشناسم .مهم ورزش کردن و سلامتیه .من درون‌گرا هستم و خیلی ارتباط با دیگران برام مهم نیست 

دلت شور نزنه خدا کریمه

ایرپاد بذار گوشت

پادکست گوش بده

اطلاعاتتم بالا میره

خواستی تا چندتا پادکست خوبم بهت معرفی کنم

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐
تنهایی خیلی بدهمنم همینطورم. دلم میخواست یه خواهر داشتم

منم خواهر دارم ولی بازم تنهام

مردم مشغول زندگی خودشونن

به مرور هم دوست پیدا میکنی ولی از تنهایی نترس

از تنهایی بترسی هر ادم بیخودی رو وارد زندگیت میکنی

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐
2810