2777
2789
عنوان

چون تنهام نمیتونم برم باشگاه کسیو ندارم چیکار کنم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 28 پست
ایرپاد بذار گوشتپادکست گوش بدهاطلاعاتتم بالا میرهخواستی تا چندتا پادکست خوبم بهت معرفی کنم

ب من معرفی کن ممنون

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡
ایرپاد بذار گوشتپادکست گوش بدهاطلاعاتتم بالا میرهخواستی تا چندتا پادکست خوبم بهت معرفی کنم

تو باشگاه ؟ مسخره نیس؟

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دارم میرم تنهاییی.اذیت نمیشم خوب طبیعیه اولش وارد ی محیط جدید شدم که کسی رو نمیشناسم .مهم ورزش ک ...

منم درونگرام بخاطر همین سریع و راحت نمیتونم ارتباط بگیرم 

اما کلا انگار روابط از یادم رفته و مشکل دارم .

قبلا اینطور نبودم انقد 

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537
ب من معرفی کن ممنون

حتما عزیزم

اگر کست باکس رو نداری دانلود کن

کلی پادکست داره اینایی که من میگم جز بهتریناشه:

جافکری

بی‌پلاس

ناجی

رادیو راه

رخ

مورخ

راوکست

رادیو نیست

صفحه رسمی کتاب باز

رواق

تراس

چبزکست

پادکست آذرخش مکری

اگه به مناظره‌های اجتماعی و سیاسی هم علاقه داری، پادکست آزاد

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐
تو باشگاه ؟ مسخره نیس؟

نه اصلاا

خیلیا ایرپاد میذارن

حالا بعضیا اهنگ گوش میدن باهاش

بعضیا پادکست

من پادکست رو ترجیح میدم

اطلاعاتش واسم جالب تره تا اینکه یه اهنگ تکراری رو گوش بدم

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐
حتما عزیزماگر کست باکس رو نداری دانلود کنکلی پادکست داره اینایی که من میگم جز بهتریناشه:جافکریبی‌پلا ...

خیلی خیلیی ممنون جیگر🧡

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡
نه اصلااخیلیا ایرپاد میذارنحالا بعضیا اهنگ گوش میدن باهاشبعضیا پادکستمن پادکست رو ترجیح میدماطلاعاتش ...

آخه اونجا آهنگ می‌ذارن با صدای خیلیی بلند 

حواسم پرت نمیشه اینجور ؟

خیلی خیلیی ممنون جیگر🧡

خواهش میکنم عزیزمم❤️❤️

آخه اونجا آهنگ می‌ذارن با صدای خیلیی بلند حواسم پرت نمیشه اینجور ؟

بستگی به خودت داره

من عادت کردم توی اتوبوس و باشگاه پادکست گوش میدم

کم کم عادت میکنی

عادت هم نکردی اهنگ گوش بده که نیاز نباشه خیلی دقت کنی به حرفای گوینده

این پادکست‌ها در چ موردی هستن

جافکری= روانشناسی

بی‌پلاس= خلاصه ی کتاب های مختلف

ناجی= روانشناسی

رادیو راه= روانشناسی

رخ= تاریخی

مورخ= تاریخی

راوکست= تاریخی

رادیو نیست= درباره ی تاریخچه ی مکان هایی میگه که حالا دیگه نیستن و تخریبشون کردن

صفحه رسمی کتاب باز= همون صوتی برنامه ی کتاب بازه

رواق= فلسفی

تراس= گفت و گو

چبزکست= راجع به تاریخ اشیا مختلف و نحوه ی اختراعشون میگه خیلی جالب و باحاله

پادکست آذرخش مکری= روانشناسی

اگه به مناظره‌های اجتماعی و سیاسی هم علاقه داری، پادکست آزاد

بیشتر ببینید

مرسی عزیزم

خواهش میکنم گلم