2777
2789
عنوان

بعد صفر عروسیمه کم کم میخوام جهازمو بچینم خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 24 پست

ببین منم زن داداشم همین کار رو کرد گفت خودم میچینم و میخوام سورپرایز تون کنم واینا...

ولی وقتی رفتیم یه سری وسایل که خریده بودیم بدیم دیدیم حتی خاله ش و دستش هم بودن.خیلی ناراحت شدیم 

من دوس داشتم برم خونه داداشم وکمک کنم وهمین یه داداش روهم داشتم

من بیشتر از خاله زن داداشم حق داشتم اونجا باشم ولی مارو راه ندادن

الانم دوسال بیشتره که خونه داره اصلا تا حالا خونش ما رو دعوت نکرده

اینجوری نباش

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب
من و شوهرم تنهایی خونه رو چیدیم بقیه هم تعارف میکنن اما شوهرم بهشون گفت خودمون میخوایم بچینیم بسپار ...

به شوهرم گفتم تو که میدونی وسواسم کار کردن کسی به دلم نیست خواهرت بیاد هم تو زحمت میفته هم هر کاری بکنه خودم دوباره باید انجام بدم.شوهرم گفت خواهرم خیلی تمیز و کاریه بیاد تمیز کارارو انجام میده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو این سه سال عقد از روز اولی که کارای خواهرشوهرمو دیدم همه تو نی نی سایت گفتن هنوز عقدی هیچی نگو.ال ...

ببین‌مثلا نیازی نیست هربار میری تمیز کنی بگی 

ولی یه بار بگو 

یا جهاز چیدنی همه رو‌تو یه روز نچین اونم یه‌روزشو بگو 

بخاطر این چیزای کوچیک دلخوری پیش نیاد 

بعد عروسی شدیدا حد‌خودتو حفظ کنی میتونی رفت امدشو کم‌کنی

طرف عروس  جهیزیه میچینن طرف داماد هم ازشون پذیرانی میکنن نمیان تو چیدن کمک کنن به هر حال اگه اتفاقی بیفته طرف عروس وسایل خود عروس هست ولی اگه از طرف خانواده داماد یه اتفاق برای وسیله ای بیفته( خدا نکرده ) خوب خیلی بد میشه

به شوهرم گفتم تو که میدونی وسواسم کار کردن کسی به دلم نیست خواهرت بیاد هم تو زحمت میفته هم هر کاری ب ...

نمیدونم دیگه اینجاشو خودت باید با شوهرت صحبت کنی که میدونی تمیز و با سلیقست اما خب، سلیقه ها باهم متفاوتن  و ممکنه تو چیدن وسایل اختلاف نظر و ناراحتی پیش بیاد.. پس بهتره خودمون بچینیم

ببین منم زن داداشم همین کار رو کرد گفت خودم میچینم و میخوام سورپرایز تون کنم واینا...ولی وقتی رفتیم ...

از همین میترسم که خواهرش دلخور شه.درسته خیلی پررو است ولی دلم نمیخواد من بهش بدی کنم.ولی از طرفی میدونم اگه بیاد دیگه نمیره و ولم نمیکنه و کم کم طوری میشه من نباشم هم میاد خونم میمونه.گیر کردم چی کنم.اگه فقط تشکر کنم و بگم به زحمت نمیندازمت بچه کوچیک داری کمک لازم بود بهت میگم بازم ناراحت میشه؟

طرف عروس جهیزیه میچینن طرف داماد هم ازشون پذیرانی میکنن نمیان تو چیدن کمک کنن به هر حال اگه اتفاقی ...

نمیدونم چرا تاپیک زدم اون که بخواد بیاد میاد من هر چقدر بگم نیا باز پررو پررو میاد بیرونشم کنم باز میاد تاپیک زدنم چی بود

با احترام بهش بگو مادر و خواهرم هستند شما هم بچه کوچک داری تعداد زیاد بشه سردرگم میشیم،با روی خوش و مهربونی بگو

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸