2777
2789
عنوان

بچه کلاس اولی کسی داره ؟ سوال دارم

1388 بازدید | 16 پست

سلام 

پسر من مهر میره کلاس اول

میخواستم بدونم مدرسه از شما خواسته که قبل مهر تو جلسه توجیحی دانش آموزان ( اصطلاحا جلسه خشت اول ) شرکت کنین ؟

آخه بعضی مدارس روز دوشنبه و چهارشنبه جلسه دارن ولی تو مدرسه پسرم چیزی نگفتن

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان من مدیر مدرسه تو یه شهر دیگه است

گفت از وزارت ابلاغ شده که جلسه خشت اولی قبل مهر برگزار بشه !!!

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Free Glitter Graphics

مرسی جواب دادین 

یه سوال دیگه دارم :

با بچه های شما تو پیش دبستانی حروف الفبا و نوشتن اعداد کار شده ؟

Free Glitter Graphics

بله😊

تو پیش دبستانی مدیر و مربی ها گفتن ممنوعه و آموزش پرورش گفته فقط کلاس اول باید اینها رو آموزش داد ولی مدیر کلاس اولش موقع ثبت نام یه کتاب داده که به عنوان پیک تابستانه تا آخر شهریور حل بشه ! تو اون کتاب حتی از مفهوم جمع و تفریق و حروف الفبا و بخش کردن کلمات هم تمرین داده !

Free Glitter Graphics

منم معلم کلاس اولم مدرسمون نداره فقط چهارشنبه جشن شکوفه هاست دیگه 

به نظر شما پسر من که تو پیش دبستانی فقط روی هوش هیجانیش کار شده و چیزی از الفبا و ریاضی نمی دونه ممکنه تو کلاس اول به مشکل بر بخوره ؟

نکنه عقب بیفته؟

Free Glitter Graphics

تو پیش دبستانی مدیر و مربی ها گفتن ممنوعه و آموزش پرورش گفته فقط کلاس اول باید اینها رو آموزش داد ول ...

بله برای پیش دبستانی دخترمنم ممنوع بود؛حتی می اومدن کیف ودفتربچه هاروچک میکردن؛امامربیشون بهشون یادمیداد؛تابستونم دوماه کلاس جداگذاشت بیشترریاضی وخواندن ونوشتن کلاس اول روبهشون آموزش داد

به نظر شما پسر من که تو پیش دبستانی فقط روی هوش هیجانیش کار شده و چیزی از الفبا و ریاضی نمی دونه ممک ...

نه عزیزم قانونش همینه اصلا هم به مشکل بر نمیخوره

انسان دلش میخواهد بیش از آنکه دوستش داشته باشند درکش کنند. جورج اورول

من هم جلسه رفتم البته توی تیر ماه دو تا جلسه دو ساعته با مشاور و معلم و مدیر اتفاقا خیلی مفید بود واقعا آموزنده بود ...گفتن این برنامه تو.چند تا استان اجرا میشه

درباره حروف الفبا که در حد لوحه نویسی تو پیش دبستانی کار کرد شکلهایی شبیه الف ب ر د ن و ...جمع و تفریق هم به صورت مفهومی و چوب خط ابتدایی...مثلا اضافه کردن عدد یک به هر عددی 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
بهترین زمان یادگیری الفبا سن 7 سالگی هستش 

مامانم هم همیشه تاکید کرده که تو پیش دبستانی نباید الفبا یاد بدن و می گفت که توی پیش دبستانی روش های اشتباه رو برای یادگیری بکار می برن ! ولی آخه من هر کی رو می بینم میگه به بچه ام توی پیش دبستانی الفبا هم یاد دادن و الان سرمشق هاش رو خوب و تمیز می نویسه و ...

من ترسیدم نکنه کلاس اول پسرم از این نظر از همه عقب تر باشه

Free Glitter Graphics