2777
2789
عنوان

تصمیم دارم بچه ام رو کهنه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 12154 بازدید | 264 پست
😐😐😐😐چشماتو باز کن میبینی ک گفته میخوام طلاق بگیرم این از اوناس ک میره بزور لوندی و لخت شدن شوهر ...

کجا گفته ؟ کدوم کامنتش ؟ کدوم تاپیکش ریپلای کن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی برای شما تاپیک نزد پیامتون رو ریپلای زدیمخاستیم بهتون بفهمونیم که اگر شما هواستون به حرفا و تهمت ...

😐😐😐ببند دهنتو آره دل جنگ دارم برای ی بچه بی پناه تورو سننه؟ به تو چه اخه فضول کدوم محلی نزار تورو هم فحش کش کنم برو رد گارت همین شماها گوه کشیدید به مملکت ک فکر می‌کنید باید برا همچین چیزی نهی ازمنکر کرد وقتی کسی برا ظلم از جاش بلند میشه تو رو طرف وایمیسه تو دیگه چکاره ا میای حرف میزنی معلومه مذهبی بی عقلی هستی وگرنه فکر میکردی ک خود پیامبر گفته هر جا ظلمی دیدی براش بجنگ 

ارهههههه دل جنگ دارم برو رد کارت

دروغ میگه عزیزان ب نظرم تاپیکو ترک کنیم ک نشسته ی گوشه به حرص خوردنانون میخنده

عزیز ایشون مگه کیه براش حرص بخوریم!!  دیگه هر کی یه جوره  خداروشکر مجازیه تاپیک و ادم ترک میکنه چشش دیگه نمیبینه 😁بری تاپیک بعدی فراموش میشه دیگه کلا

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
عزیز ایشون مگه کیه براش حرص بخوریم!! دیگه هر کی یه جوره خداروشکر مجازیه تاپیک و ادم ترک میکنه چشش ...

😐😐😐ما برا اون بچه حرص میخوریم برا اون بچه بی گناه اگ الان خارج بود ببین چطور براش اقدام میکردم بچه رو پیدا میکردن ب سرپرستی میگرفتن من خواستم همین کارو کنم ک آدرس دقیق این یارو رو ندارم

😐😐😐ما برا اون بچه حرص میخوریم برا اون بچه بی گناه اگ الان خارج بود ببین چطور براش اقدام میکردم بچ ...

ریپ نزن 

حوصله جواب دادن ندارم بهت 

بخاطر کاربریمه هیچی بهت نمیگم..اره مذهبیه بی عقلی هستم که به خودم اجازه نمیدم مدام به بقیه تهمت و نا ...

خود درگیره ظاهرا 

نباید ریپلای میزدم  حالش بده

خود درگیره ظاهرا نباید ریپلای میزدم حالش بده

هر چقدرمحترمانه باهاش حرف زدم انگار نه انگار 

والا ما هم بلدیم مث خودش حرف بزنیم شخصیتمون این اجازه رو بهمون نمیده...بیشتر از استارتر از این کاربر حرصی شدم

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
هر چقدرمحترمانه باهاش حرف زدم انگار نه انگار والا ما هم بلدیم مث خودش حرف بزنیم شخصیتمون این اجازه ر ...

از همون کامنت اولش میشد اخرشو حدس زد 

کسی برای شما تاپیک نزد پیامتون رو ریپلای زدیمخاستیم بهتون بفهمونیم که اگر شما هواستون به حرفا و تهمت ...

زر زر زیاد میکنی تو اگ آدم بودی میرفتی میدیدی آدرس دقیق این بچه کجاست نجاتش میدادی به من خیلی ربط داره چون همه تو ی کشتی نشستیم نفهمی؟تجدید اوردم چون برا کنکور خوندم نه برا مدرسه دیدی میگم فوضولی ارههه من تجدید اوردم دوست دارم تا صد سال هم تجدید بیارم معلومه وقتی میگی دوست داره طلاق بگیره و بچه بیاره خودت از اون زن صیغه ای هایی😐بعضی از چادری ها همینن دیگه گزارش بزن بدبخت زندگی من که فقط تو نی نی سایت خلاصه نمیشه مثل تو الاف هزار تا کار دارم مثل تو همش سرم تو گوشی نیست 

زر زر زیاد میکنی تو اگ آدم بودی میرفتی میدیدی آدرس دقیق این بچه کجاست نجاتش میدادی به من خیلی ربط داره چون همه تو ی کشتی نشستیم نفهمی؟تجدید اوردم چون برا کنکور خوندم نه برا مدرسه دیدی میگم فوضولی ارههه من تجدید اوردم دوست دارم تا صد سال هم تجدید بیارم معلومه وقتی میگی دوست داره طلاق بگیره و بچه بیاره خودت از اون زن صیغه ای هایی😐بعضی از چادری ها همینن دیگه گزارش بزن بدبخت زندگی من که فقط تو نی نی سایت خلاصه نمیشه مثل تو الاف هزار تا کار دارم مثل تو همش سرم تو گوشی نیست 

2810