2777
2789
عنوان

تصمیم دارم بچه ام رو کهنه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 12154 بازدید | 264 پست
💖😐فقط بگو کجاست دارم براش دختر کورد از این موضوع ها نمیگذره

سر زنده باشی 😂

کرمان هست .

نمی‌دونم کدوم شهرش 

کرمانی ندیدم اینقدر خسیس بقران

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم بچه داری یا ن ولی قناعتم هدی داره میگه سفرنمیرم که پول خرج نکنم تو مایع اب

میریزم که زیادعمرکنه بچه رو کهنه میگیرم پول پوشک ندم

پولشو واسه خودم وردارم یعنی تمام فکرت موقع بچه اوردن

یارانش بود این کارارومیکنی که خونه بخری وقتی بچت 

اسایش نداره خونه به چه دردت میخوره یه مادر همیشه از

خودش میزنه که واسه بچه اش کم نزاره واقعا حیف اسم

مادر واسه همچین کسایی

سر زنده باشی 😂کرمان هست .نمی‌دونم کدوم شهرش کرمانی ندیدم اینقدر خسیس بقران

😐😐😐آدرس دقیقش رو میدادی میخواستم زنگ بزنم اورژانس اجتماعی این طفل معصوم رو ب سرپرستی قبول کنم ک دست این ناچیز افتاده

😐امید وارم بچه سال نباشی ک از حرف زدنت مشخصه ریپ نزن

😂😂😂😂😂جالب بود

هر طور راحتین

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
😐😐😐آدرس دقیقش رو میدادی میخواستم زنگ بزنم اورژانس اجتماعی این طفل معصوم رو ب سرپرستی قبول کنم ک د ...

نمی‌دونم می‌دونستم‌خو‌دم اقدام میکردم 

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

شیرخشک بدی مریض میشه؟

کی گفته؟😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

چند سال پیش ی نفر میگفت پوشک مولفیکس بعد هر ادرار میومده ،کامل پشم شیشه هر چی بوده خالی میکرده بعد پلاستیکش میمونده ،میشسته ،،همون پوشکی ک خالی بوده کهنه بچه میزاشته داخلش بعد با همون پوشک چسپاش میزده ،،چسپش تا چند بار قابل استفاده بوده ،بعد مینداخته بیرون ،برای بچم همین کارو کردم خوب بود ،،بهتر از پلاستیک گره ای بود ،،،،کهنه هر دو یا سه ساعت باید تعویص بشه ،،

فقط خدا 
2810