2777
2789
عنوان

سندروم دوئن چشم

369 بازدید | 15 پست

دختر کوچیکمیکسالشه  چشمش چپش به سندروم دوین مبتلاست وکوچیکتره.و نمیتونه چشمش به گوشه سمت چپ ببره.کسی تجربه داره بزرگ بشن بهتر میشه یا بدتر🥲

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
جراحی نمیکنن؟

نه متاسفانه درمان قطعی ندارد دکتر گفت چهارسالش که شد ممکنه یه عمل کوچیکی نیاز داشته باشه ولی خوب خوب نمیشه.

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیناییش مشکل داره؟

نه دکتر گفتن هیچ مشکلی نداره.بیناییش کامل.فقژ همین مشکلی که گفتم داره

عزیزم من ۲۳ سالمه و همچیت مشکلی دارم فقط بهش اعتماد به نفس بدید

عزیز دلم ان شاالله یه راه درمانی پیدا بشه همه امیدم اینه بزرگتر بشه بهتر بشه.اما می‌دونم همچین چیزی نیست باباش همش همینو بهم میگه .و امیدوارم می‌کنه.اما سعیمو میکنم تمام تلاشم برای همون اعتماد به نفس و رسیدن به اهدافش بکنم.ان شاا...خدا کمکم کنه.ببخشید مشکل شما چطوری دختر من یه چشماش کوچیکتر شده و وقتی میخواد به سمت چپ نگاه کنه مردمک چشم چپش وسط می ایسته برای سمت راست مشکلی نداره

دکتر که یه جوری گفت که انگار مشکل خاصی نیست.اما من حس کردم برای اینکه من ناراحت نشدم اینجوری گفت‌

هر بار یاد این قضیه می افتم میشینم واسه دخترم گریه میکنم

عزیز دلم ان شاالله یه راه درمانی پیدا بشه همه امیدم اینه بزرگتر بشه بهتر بشه.اما می‌دونم همچین چیزی ...

منم همیتم

دیروز بهترین دکتر رفتم گفت عمل نمیکنم فایده نداره

نگران نباش بسپر به خدا خدا برای ما بهترینا رو کنار میزاره به جبرانش

منم همیتمدیروز بهترین دکتر رفتم گفت عمل نمیکنم فایده ندارهنگران نباش بسپر به خدا خدا برای ما بهترینا ...

بله قطعا همینطوره خدا همه چیو به یه نفر نمی‌ده.منم‌مطمینم دخترم خیلی خصوصیات دیگه داره که شاید به نفر با چشمای سالم نداشته باشه

سلام

دختر منم سندوم دوئن داره 

پیش بهترین دکتر بردم دکتر سنجری که دیگه برای این بیماری بهترینه پیشنهاد می کنمش

گفت درمان نداره اما خیلی عادی برخورد کرد و گفت همینکه دیدش مشکل نداره عالیه

به من گفت سالی یکبار حتما برای ویزیت ببرم چون این بچه ها تنبلی چشم میگیرن اگر زودتر بفهمیم درمان میشن اگر نه تنبیلی هم به این مشکل اضافه میشه

حتما ببر سالی یکبار

من ناراحت میشم اما گریه نمی کنم دخترم سالمه شیطونه و وقتی راه میره دلم براش قنج میره پس خدا رو شکر 

سلامدختر منم سندوم دوئن داره پیش بهترین دکتر بردم دکتر سنجری که دیگه برای این بیماری بهترینه پیشنهاد ...

دقیقا دکترچشم پزشکی با من هم همین رفتار کرد گفت خداروشکر که چشماش سالمه.ان‌شاا...عاقبت بخیر بشن درسته خداروشکر

دقیقا دکترچشم پزشکی با من هم همین رفتار کرد گفت خداروشکر که چشماش سالمه.ان‌شاا...عاقبت بخیر بشن درست ...

سلام عزیزم. دختر کوچولوی ۳ ساله منم این مشکل را متاسفانه .چقدر این بیماری زیاد شده.من حتی قبل دخترم چنین چیزی نشنیده بودم. دکتر پیمان اصفهان میبرم دخترمو میگه هیچی نیس و نگران نباشین. کاش میشد عمل بشن بچه هامون😭😭😭

خداجونم هزار مرتبه شکر❤
منم همیتمدیروز بهترین دکتر رفتم گفت عمل نمیکنم فایده ندارهنگران نباش بسپر به خدا خدا برای ما بهترینا ...

عزیزم وقتی به سمت چشمی که مشکل داره نگاه میکنی چطوری میبینی اذیت میشی؟ ببخشید تروخدا فقط میخام بدونم دخترم که ۳ سالشه چطوری میبینه .من هروز چشم سالمشو دوساعت میبندم

خداجونم هزار مرتبه شکر❤
2810