2777
2789
عنوان

پولمو از بستنی فروش بگیرم یانه لطفا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1848 بازدید | 103 پست
پول اون بستنی رو پس نگیر چون خوردی

مادر زنداییم یه بار سبزی گرفته بود بعد پاک کردن آشغال هاش رو برده بود سبزی فروش گفته بود وزن کن هر چه قدر شد همون اندازه باز سبزی باید بدی 😂😂

این بستنی فروشی سرخیابونمونه باید یادبگیره به مردم چیزباکیفیتی بده ملت برای پولشون زحمت کشیدن و میخو ...

خب درسته ولی توام زیاد روی کردی که هم بستنی رو خوردی هم پول کامل میخوای می تونستی قیمت همون بستنی که بهت داده رو بهش بدی فقط نه بیشتر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این بستنی فروشی سرخیابونمونه باید یادبگیره به مردم چیزباکیفیتی بده ملت برای پولشون زحمت کشیدن و میخو ...

خب اگر ناراضی بودی نباید میخوردی و همون موقع پس میدادی

نمیشه هم تا آخر بخوری و پولتو پس بگیری

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
به نظر من ارزشش رو نداره چون شما ایس پک سفارش دادید و موقعی که پیک اورد و دیدید طبق سلیقه شما نیست ه ...

ممنون بابت راهنماییتون.منم بخاطرهمین ازشمامشورت خواستم دیگه.هنوزپس نگرفتم الان پیک پیام دادپول روبگیرم ازش 

هنوزخبرندادم

الان میگم‌نمیخوام

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
مادر زنداییم یه بار سبزی گرفته بود بعد پاک کردن آشغال هاش رو برده بود سبزی فروش گفته بود وزن کن هر چ ...

یا خدا راست نمیگی

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

منم یه بار رفتم سیب زمینی سرخکرده سفارش دادم وقتی اورد چن تای روش داغ بود ولی زیریاش بقیه سرد اینقد عصبانی شدم 😑اخه سیب زمینی داغش میچسبه بعد اومده بود سیب زمینی کهنه سرد ریخته بود واسم

منم رفتم تو رستوران اعتراض کردم اونام معذرت خواهی کردن و واسم از اول یه ظرف پر سیب زمینی تازه زد

یاپولتو بگیر یا یه بستنی دیگ یه بارکه اینجور بشه برای مشترهای بعدی دقت کنن حداقل

الان همه ریختن رو من که حق الناسه ونمیدونم سواستفاده میکنی و...

انگارملت واسه پولشون و شکمشون ارزش قائل نیستن.بحث بی احترامی وخر فرض کردن مشتریه. ماهم برا این پولها جون میکنیم چرا الکی بریزیم دور بره

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم