2777
2789

سلام خانماخوبین من تویه شهرستان کوچیک زندگی میکنم و یه پیک موتوری هم بیشترنداریم خلاصه چندشب پیش به پیک موتوری شهرمون گفتم یه آیسپک شکلاتی برام بیاره ولی حتماموزوگردوداشته باشه اونم گفت به بستنی فروشی میزنگم اگرداشت و با موزوگردوبودمیارم.دیگه برام اوردخوردم اما فقط بستنی شکلاتی بود واسمارتیس.دریغ از یه تیکه گردو فقط دقیقادوحلقه موز یخ زده ته لیوان بود.

منم پیام دادم به پیک موتوری واعتراض کردم اونم شماره بستنی فروشو داد زنگیدم گفتم چرا به مردم اهانت وتوهین میکنید اخه این کجاش ایسپک بود کو گردوش اخه فقط دوحلقه موز یخ زده وکهنه توش بود و...

آقای بستنی فروش خیلی خیلی عذرخواهی کردوگفت حق باشماست وهمین الان یه آیسپک ویژه براتون میزنم میدم پیک بیاره که از دلتون دراد.

منم‌گفتم نمیخوام دیگه و اگه میشه پول رو پس بدین اکنم قبول کرده. اما الان عذاب وجدان گرفتم نمیدونم کاردرستیه ازش بگیرم یانه؟ 

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

آخه من هزینه ای دادم برای هرید آیسپک با موز وگردو تاکییدهم کرده بودم که باکیفیت باشه چون بچمم میخواست بخوره کنارم برام مهم بود.اما اصلااااا راضی نبودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گل من بستنی رو خوردی؟اسمارتیزم خوردی همون پکشم ی قیمتی داره 

پولم کامل پس بگیری؟

ی مو ازت تو تن من بودا الان به بالاترین درجات رسیده بودم👩🏻‍🦯

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

من جای تو بودم ولا واسه ی بستنی اینطور نمی کردم دیگه ی چیزی بود گذشت

این بستنی فروشی سرخیابونمونه باید یادبگیره به مردم چیزباکیفیتی بده ملت برای پولشون زحمت کشیدن و میخوان چیزباکیفیت بدن بچشون. چرا سکوت کنم؟ چرا بزاریم خر فرضمون کنن؟ عزیزم شاید شما برات مهم نباشه بستنی شکلاتی و اسمارتیس رو به عنوان آیسپک بهتون بفروشن🌹

برا منم اتفاق افتاد . ولی خیلی اروم ک بقیه مشتریاش نشنون انتقاد کردم . البته نه که بخوام پولمو بگیرم . اونم یکی دیگه گف مهمون ما باش که خب قبول کردم . اونم بد بود . ولی تشکر کردم و دیگم نمیرم مغازش .. 

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏