2777
2789
عنوان

قیمت این حجم مو کراتین چند

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 20 پست
من این حجم را چند ماه پیش از پیج بهار گلی قیمت گرفتمتازه تو تخفیف بهم گفت ۷ تا ۸ تومن

خیلی گرون گفته من موهام از این فر تر و پر حجم تر تازه مال ضخیم بود  شد 1 و 200

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حیف موهات ، دستش نزن . بعد کراتین همششش میریزه.

والا من موهام از این پرپشت تر بودم اصلا نریخت تازه ضخیم شد و شوره سرم رفت

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
بعضیا خیلی پایین گفتن ینی میشه؟؟؟

یکی از دوستام با قیمت پایین انجام کلی ریزش مو گرفت

من تا حالا انجام ندادم

چون ارزون هاش که یا کیفیت مواد ها پایین هست یا آرایشگر نابلد

درست و حسابی هاش هم گرون هست

بعد دیدم هی میگن سرطان زا هست منصرف شدم

الحمدالله رب العالمین🤲 القدس لنا✌️
خب شانس شماست ، خدا رو شکر 💛

شانس نیس باید موادش خوب باشه و خودت رعایت کنی