2777
2789

روزای اول تو بیمارستان آزمایش گرفتن تیروییدش ۱۴ بود، مجدد روز ۱۸ام بهداشت ازمایش گرفت، ولی هنوز جوابش‌ نیومده، تا الان قرص دادم هروز صبح، ولی تا چند روز ابتدایی ناشتا قبول میکرد، ولی بعد تا میدادم بالا میاورد همون موقع، مجبور شدم بریزم تو شیرش بهش بدم، کسی بوده اینکارو کرده باشه تاثیر داشته باشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر مثل خودمون باشه ک باید ناشتا بخورن فکر کنم کاش آزمایشش رو میبردی ازمایشگاه خصوصی نمونه بگیرن زود ...

اخه شوهرم گفت بهداشت گفته بالاخره باید خودشون بگیرن، چکاریه دوبار بچه‌رو سوراخ کنیم همینجا کافیه

یعنی کم کاری داره؟

بله کم کاری داره ۱۹ بود اولین روز، بعد فرداش ازمایش گرفتن دوباره چون‌دکتر شک داشت شده بود ۱۴ ازون موقع تاالان هم فقط بهداشت ازمایش گرفت ۲۰ روز پیش که هنوز جوابش رو نگفتن 

میدونستی قرص لوکسیتین با شیر لبنیات بادام زمینی تداخل داره؟ باید با فاصله 4 ساعته باشه اگه مقدار کم ...

آخه وقتی که بزورم بهش میدی یا بالا میاره یا همون موقع امقدر گریه میکنه شیر میخواد سیاه میشه دلم نمیاد بهش شیر ندم تا ۱۰ دقیقه ام تحمل نمیکنه چه برسه به ۱ ساعت

آخه وقتی که بزورم بهش میدی یا بالا میاره یا همون موقع امقدر گریه میکنه شیر میخواد سیاه میشه دلم نمیا ...

حتما به دکتر بگو 

شاید من اشتباه کنم

آخه دکتر غدد م هم بهم نگفت

دکتر تغذیه گفت وقتی ابراز بی اطلاعی کردم و شاکی بودم چرا دکتر غددم نگغته

گفت اخه وظیفه منه

حالا اگه من اضافه وزن نداشتم همون جور دارو میخوردم چی

بله کم کاری داره ۱۹ بود اولین روز، بعد فرداش ازمایش گرفتن دوباره چون‌دکتر شک داشت شده بود ۱۴ ازون مو ...

جواب بهداشت نهایت ۵ ۶ روزه میاد. به ما بهداشت گفت اگه مشکل داشته باشه زنگ میزنیم .اگه نزدیم یعنی مشکلی نداشته

شما خودتون نرفتین بپرسین جوابش اومده یا نه؟

جواب بهداشت نهایت ۵ ۶ روزه میاد. به ما بهداشت گفت اگه مشکل داشته باشه زنگ میزنیم .اگه نزدیم یعنی مشک ...

به ما گفت جوابش ۲۰ روز دیگه میاد، من چند بار رفتم گفتن اگر مشکلی باشه خودشون از ازکایشگاه بهتون زنگ میزنن، حالا امروز زنگ زدن ولی من تهران نیستم تا ۲۰ روژ دیگه جواب رو هم تلفنی نمیگن ک بدونیم، میگن حتما حضوری باید بیاید