2777
2789
عنوان

عمه‌ام ازم حلالیت طلبید و مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1310 بازدید | 54 پست
آره خودم دقیقا تو این شرایطی که گفتی بودم ولی اون شخص میتونه خودشو رشد بده میدونی الان حسم به دنیا ر ...

به آدمی که پاش شکسته نمیتونی بگی بلند شو تنبل نباش بدو تا برسی 

ما جای کسی زندگی نکردیم که بگیم برخورد با مشکل رو بلد نیست 

منم حوصله بحث ندارم نظر شما هم محترم

به آدمی که پاش شکسته نمیتونی بگی بلند شو تنبل نباش بدو تا برسی ما جای کسی زندگی نکردیم که بگیم برخور ...

آدم بد تو دنیا تمومی نداره یجا باید یاد گرفت با این ادما چجوری برخورد کرد و این به معنی توجیه کار اون ادم نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خواهر گلم 

اختیار با شماست 

اما اگر ببخشید  بهتره... حال خودتون هم خوب میشه 

حس خوبی میگیرید از این بخشش و قلبتون سبک میشه 🌱

ان شاءالله همیشه شاد و سلامت باشید 🌸

میدونم بخشیدن و حلال کردن سخته براتون سخته درسته ..‌‌

قشنگیش هم به همینه که سخت بوده اما شما بخاطر خدا حلالش کردید 

اگر دوست داشتید بگید خدایا بخاطر تو بخشیدمش و حلالش کردم ....بخاطر خدا ‌‌‌....

مطمئن باشید این کار خیرتون یا در این دنیا یا در دنیای آخرت 

جبران میشه 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

حلالش کن نه بخاطر بخشش و این چرت و پرتا گاهی یه اتفاقی میوفته که باعث میشه ما از بدبختی نجات پیدا کنیم اون خواستگار اگر واقعا خوب بود به عمت میگفت حتی اگر معتاد باشن من میخوام با دختره زندگی کنم بعدشم از تو میپرسید که این حرف واقعیت داره یا نه نه اینکه تو هوا و هول هولکی زود قبول کنه که حرف عمت درسته اینجور آدما در آینده هم کسی چیزی بگه زود قبول میکنن شاید ازدواج میکردین میرفتین تو عقد بودین بعد با یه پسر حالا قومتون یا فامیل باشه و به چشم خواهر برادری بهم نگاه کنید به چشم خواهربرادری باهم حرف میزدین بعد یه نفر میدید و از حسادت و به دروغ به شوهرت میگفت این دوست پسر داره من دیدم بعد شوهرت بدون اینکه ازت بپرسه واقعیت چیه و رابطه تون چطوریه میومد مثل یه گاو وحشی بهت حمله میکرد و بعد از کتک و توهین و تحقیر و جنگ و تنش و آسیب روحی و جسمی تازه یادش میومد باید بپرسه چی بود چی شد کی بود کجا بود پس عمه تو حلال کن معلومه خودت دختر خوبی هستی که خدا برات خوب میخواد اگر اون خواستگار خوب بود مثل خودت عاقل بود خدا قسمت میکرد خدارو شکر کن حرف عمت باعث شده وصلت سر نگیره 

حالا ازدواج کردی ؟اون حرفی که راجب برادرت زده بود راست بود اصلا چرا معرفی کرده بود پس

عزیزم عمه‌م معرفی نکرده بود 

پدر عروس عمم منو دید و متوجه شد از لحاظ شغلی به داداشم و خانوادم نزدیکه معرفیم کرد، عمه م از رودروایسی پدر عروسش چیزی نگفته بود ولی رفته بود خواستگارمو پیدا کرده بود به خودش مستقیم بدی گفته بود

حالا ازدواج کردی ؟اون حرفی که راجب برادرت زده بود راست بود اصلا چرا معرفی کرده بود پس

تازه دارم نامزد میکنم 

نه والا چه راستی از همین میسوزم که راست نبود

دقیقا منم درباره مادر پدرم باید اینو بگم چند سال که از دنیا رفته ولی حتی یکبار هم براش فاتحه نفرستاد ...

واقعا بعضی ها چشون؟؟؟اه 

حالا باز عمو من از بابام کلاه برداری مالی کرده بود این باعث شد ما روزهای سختی بگذرونیم خیلی سخت 

بعضی ها با زبون تلخشون چی بهشون میرسه اه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

عزیزم اونی ک میگین حلال کن ظالم پروری میکنید . خود خدا گفته گناه کردی توبه کن و جبران کن حقوقی ک ضایع شد ادا کن تا ببخشم.  بعد هر کی هر کاری کرد بگه حلال کن تمام ؟؟ چرا مظلوم رو آزار میدین و ظالم راس راه بره بگه حلال و تمام پس جوابش چی پس جبران جی حقشو ضایع کرده ادا کرده؟؟

مظلوم هم مورد ظلم واقع شده هم جبران نشده براش هم بهش میگین کینه ایی 

بجای این حرفا فرهنگ درست کنید ک ظالم یاد نگیره با ی حلال کن  ماستمالی کنه

منم یکی ب پدرم تهمت بدی زد با این حال پدرم اینقدر خوش قلب بود هیچ بدی بهش نکرد. وقتی پدرم فوت کردن اینقدر طرف عذاب وجدان داشت میگفت کاش پدرت تو گوشم زده بود یا چیزی گفته بود‌ اینطوری تا ابد من رو مدیون خودش کرد و عذابم داد. آخرش ما نفهمیدیم ببخشیم بهتره یا نبخشیم