2777
2789
عنوان

عمه‌ام ازم حلالیت طلبید و مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1310 بازدید | 54 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم من ی جا شنیدم وقتی لفظی ب یکی میگی حلالت کردم ینی دیگه گناه اون طرف پاک شده حتی اگه تو دلت بازم نبخشیده باشی پس ب نظرم سعی کن از تو دلت هم ببخشی ک خدت راحت شی میدونم سخته ولی از همون اول نباید میگفتی بخشیدی  

لطفا هر کس امضامو میبینه با قلب مهربونش برای حاجت رواییم یه صلوات بفرسته 🙏💛
اونجا خییییلی بدتره دستش به جایی بند نیست و اینکه قراره ابدی باشه تو اون دنیا همونطور که جایگاه ستم ...

برای کسی که خیلی ستم دیده که به مرحله خودکشی میرسه چی؟اونوقت جایگاه خودشم بد کرد چی؟ 

این موارد رو دیدم تو زندگیم آدم‌هایی که بیگناه اند و بدترین ظلم ها بهشون شده و خودشونو خلاص کردن ....

این بحث مثل علوم فلسفه است به نتیجه نمیرسی اخرش

کااش عمه های منم اومدن حلالیت بگیرن همه حرفامو بهشون بزنم و نبخشم میدونم خداهم نمیگذره...

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
منم هیچ وقت راجع به عموم نمی تونم بگم خدا بیامرز نمی تونم فاتحه بخونم

دقیقا منم درباره مادر پدرم باید اینو بگم چند سال که از دنیا رفته ولی حتی یکبار هم براش فاتحه نفرستادم یعنی اصلا به زبونم نمیاد از بس خون به جگر من و مادرم کرد .... 

خدا ازت نگذره زن ...مگه یه دختر جوان که همش سرش تو درس و کتابه چه بدی میتونست بهت کرده باشه ...؟!

مگه من چیکار کردم که خدا منو ببخشهحلالش نمیکنم واسه موهای سفیدم که بعد اونشب در آوردمواسه اینکه بدبی ...

اصلا لزومی نداره حلال کنی

یعنی چی که هر کی هرکار خواست میکنه و زندگی بقیه رو زهر میکنه بعد دید داره میمیره یک کلمه بگه حلال کنید و تمام؟؟!!!

من باشم عمرا حلال نمیکنم

این حق طبیعیته

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
برای کسی که خیلی ستم دیده که به مرحله خودکشی میرسه چی؟اونوقت جایگاه خودشم بد کرد چی؟ این موارد رو دی ...

آره خودم دقیقا تو این شرایطی که گفتی بودم ولی اون شخص میتونه خودشو رشد بده میدونی الان حسم به دنیا راز بقا شده یعنی همش باید بجنگی که قویتر بشی در چارچوب عقایت بیشتر مشکلات ما از ندونستن مهارت برخورد با مشکلاته

سلام،منم زنعموم همسایمونه،چون دختراش طلاق گرفتن و اینکه کلا حسوده، چند مورد خواستگاری داشتم ازمون به دروغ بد تعریف کرده، و خواستگارا رو منصرف کرده،و همه جا بین همسایه ها بدمون رو گفته،ما ام خیلی با زنایی که تو کوچه میشنن و همسایه ها معاشرت نداریم،دیگه هرکی میخواد پیشقدم شه،بقیه منصرف میکنن و بد میگن، به خیال خودش بخت منو بسته

ولی من میگم خدا بزرگه،اون چه که تو قسمت آدم باشه ،از کنارش رد نمیشه،اگه خدا خودش بخواد درست کنه،خیلیی قشنگ درست میکنه، شما هم ببخشید،مطمئن باشید خداوند به موقعش بهترین موقعیت رو بهتون میده:))

گلی حق داری برای یه دختر واقعا درک و کنار اومدن با این مسئله سخته

حلال می‌کنی یا نه با خودت

ولی به خدا بسپار جواب دله شکستت رو خودش بده ببین چجوری هم آروم میشی هم یکی بهتر از اون جور میشه برات 💖🌹

گلم من ی جا شنیدم وقتی لفظی ب یکی میگی حلالت کردم ینی دیگه گناه اون طرف پاک شده حتی اگه تو دلت بازم ...

اره انگار منم شنيدم 

زبوني بگي ديگه گفتي وقتي طرف ازت درخواست حلاليت كرده

ميتونه تلفني از دفتر مراجع هم سوال كنه 

2810