2777
2789

خواهرم امسال کنکور داره و از اونجایی که نتایج فرهنگیان زودتر منتشر میشه میخوایم ببینیم اگر فرهنگیان دبیری زیست،شیمی و یا زبان قبول شد بره یا اینکه نره و منتظر بمونه نتیجه کنکورش بیاد بره پیراپزشکی؟ منظورم از پیراپزشکی اتاق عمل و هوشبری و مامایی و پرستاری هست. 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

باید سختی کار به علاوه حقوق و ساعت کارشون و علاقه رو در نظر بگیره.

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  دوستان  "بذار" نه "' بزار"'  که از واژهء گذاشتن میاد.            وَرَهرام ( بهرام ) ؛ فرشتهء پیروزی             ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    

بستگی به ترازش داره

مثلا ترازش اگ یطوری شد ک میدونه پرستاری میاره و بالاتر نمیاره برفرض

باید ببینه علاقش به چیه

اما درکل پیرا ها ی جز ۲،۳ تا ک رتبه خیلی خفن میخواد

زحمت بالا و درامد کم داره

باز دبیری سبک تره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی به ترازش دارهمثلا ترازش اگ یطوری شد ک میدونه پرستاری میاره و بالاتر نمیاره برفرضباید ببینه علا ...

پس دبیری بره بهتره تا پرستاری؟ 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

باید سختی کار به علاوه حقوق و ساعت کارشون و علاقه رو در نظر بگیره.

خودش میگه جفتش رو دوس دارم

من حس میکنم دبیری کارش سبک تره و برای خانم مناسب تر

پس دبیری بره بهتره تا پرستاری؟

من خودمم کنکوریم اونم پشت کنکور

قطعا دبیری رو ترجیح میدم 

اما مثلا اگه رتبم بخوره ب پیراهایی مثل فیزیوتراپی یا بینایی سنجی

اینارو میرم

من خودمم کنکوریم اونم پشت کنکورقطعا دبیری رو ترجیح میدم اما مثلا اگه رتبم بخوره ب پیراهایی مثل فیزیو ...

اره ولی اونا قبولی شون خیلی سخته