2777
2789
عنوان

عمه‌ام ازم حلالیت طلبید و مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1310 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا بعضیا چرا اینطورن؟

عمه و پسر عمه همسر من هم زمان تحقیق گفته بودن معتاد هست 

حالا خبر نداشتن من یکسال با همسرم دوست بودم همه جوره زیر نظر گرفتمش

بعدش فهمیدم کلا با هم مشکل دارن

عزیزم شما هم ببخش بذار دل خودت آرامش پیدا کنه 

لطفا وقتی دارم با یک نفر صحبت میکنم شما وسط نپر و احترام خودت رو نگه دار،اگر مخالف هستی میتونی محترمانه نظرت رو عنوان کنی و شخصیت خودت رو پایین نیاری
مگه من چیکار کردم که خدا منو ببخشهحلالش نمیکنم واسه موهای سفیدم که بعد اونشب در آوردمواسه اینکه بدبی ...

منم اونایی که در حقم بدی کردن و هرگز نمیبخشم .

یه نفر مرده و من بعد از مرگش فهمیدم چقدر ظلم در حقم کرده .شب و روزی نیست که بگم خدا ازت نگذره و ...

بابت این حلال نکردنت هم عذاب وجدان نداشته باش.

انشاءالله که یه بخت خیلی عالی پیش روت خواهد بود 

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
مگه من چیکار کردم که خدا منو ببخشهحلالش نمیکنم واسه موهای سفیدم که بعد اونشب در آوردمواسه اینکه بدبی ...

اگه ببخشید احساس بزرگی میکنید از لحاظ روحی و بخاطر خدام ببخشید که تو دنیا و آخرت حالتون خوب میشه. نبخشید مثل یک بار سنگین و زخمی همیشه روباز با خودتون حمل میکنید شاید مصداق این رو تو فامیل یا نزدیکانت تون دیه اید که همیشه در رنج اند از یک اتفاق بد که هنوز طرف نبخشیده اند با اینکه میدونم سخته عذاب اون رفتارشون ولی واسه من که خودم مهمم و حال دلم برا همین یا تو اون لحظه قصاص میکنم یا می بخشم با خودم حمل نمی کنم

هیچ وقت نفهمیدم تاوان دادن گناهکار توی دنیای دیگه چه دردی از کسی که ستم دیده توی این دنیا دوا میکنه ...

مصاحبه با رتبه برتر های کنکوری رو دیه باشید کسایی چند سال تو وضعیت خلیلی سخت بودند در حقیقت خودشون خودشون رو تو سختی قرار داده بودند و محروم از خیلی چیزا مسافرت و تفریح زیاد و... ولی بعد از کنکور  تقریبا همه شون میگن خستگی مون با این نتیجه از تنمون در رفت. و واسه کسایی که با آگاهی و اعتقاد بخدا تو این دنیا یه شرایط سختی رو می‌پذیرند یا مثل همین قضیه دیگران رو می بخشند بخاطر خدا خدا واسشون جبران میکنه طوری که اصلا اینجا و حال خرابیش اصلا دیگه یادشون نمیاد

هیچ وقت نفهمیدم تاوان دادن گناهکار توی دنیای دیگه چه دردی از کسی که ستم دیده توی این دنیا دوا میکنه ...

اونجا خییییلی بدتره دستش به جایی بند نیست و اینکه قراره ابدی باشه تو اون دنیا همونطور که جایگاه ستم دیده ابدیه

مصاحبه با رتبه برتر های کنکوری رو دیه باشید کسایی چند سال تو وضعیت خلیلی سخت بودند در حقیقت خودشون خ ...

هر کس آستانه تحملی داره وقتی بیشتر از ظرفیتش بهش ظلم میشه و آسیب میبینه قشنگتر از بخشش اینه که ببینی خدا داره انتقامشو میگیره 

برای اون دنیا ما نمیتونیم نظر بدیم چون اونطرف ندیدیم منظورم همینجاست

2810