2777
2789
عنوان

اربعین امسال

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 75 پست

از مرز تا نجف سخته... با خودتون آب و میوه داشته باشید.

تو مشایه خیلی رسیدگی هست... نگران نباشید.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقد به ادم‌میرسن که متوجه سختی نمیشهکلی خادم با آب پاش تو مسیر ایستادن و آدمو خیس میکنن با اب پاش ک ...

من ب شوهرم میگم با هم بریم میگه گرمه نمیتونی راه بری ،میگم همش راه نمیریم ماشین هست میگه پول ندارم کرایه بدم ،نمیدونم مقصر شوهرمه یا امام حسین منو نمیطلبع

فقط خدا 
من ب شوهرم میگم با هم بریم میگه گرمه نمیتونی راه بری ،میگم همش راه نمیریم ماشین هست میگه پول ندارم ک ...

تنها اجازه نمیده؟ 

شوهر منم‌سختش  میاد 

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون
فک کنم عبا بهتر باشه زیرشم شلوارک

حتماً شلوار بپوشید باد میزنه پاهات پیدا میشه بعد این سفر معنوی تبدیل میشه به زمینه گناه 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
من ب شوهرم میگم با هم بریم میگه گرمه نمیتونی راه بری ،میگم همش راه نمیریم ماشین هست میگه پول ندارم ک ...

انصافا اگر ناز نازی و لطیف هستی اربعین بهت سخت میگذره...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
حتماً شلوار بپوشید باد میزنه پاهات پیدا میشه بعد این سفر معنوی تبدیل میشه به زمینه گناه

بله حتتتتتتتما شلوار بپوشید. این دیگه چیه مد شده عبا با شلوارک!!!!

اره شلوارک‌خوب نیست

شلوار نخی خنک خوبه 

انقد شلوارم خنکه اصلا حس نمیکنم چیزی تنم هست

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون
انشالله بطلبه برا همتون دعا میکنم :)شماهم برا من دعاکنین و هم سفرام

اولین باره میری؟

دمپایی سبک با خودت ببر. اونجا برای حمام رفتن لازم میشه

یک ظرف کوچیک پمپی مایع دستشویی ببر. بعضی جاها مایع نداره، ما ایرانی‌ها دیوونه میشیم بدون مایع دستشویی.

اولین باره میری؟دمپایی سبک با خودت ببر. اونجا برای حمام رفتن لازم میشهیک ظرف کوچیک پمپی مایع دستشویی ...

بله اولین باره هیچ تجربه ای ندارم🥲

چشم برا عرق سوز شدن چی پیشنهاد میدین؟