2777
2789
عنوان

اربعین امسال

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 75 پست

استارتر عزیز باسلامتی و دلخوش انشاالله اول همه چی سبک بپوش مشکی باشه ولی سبک و خنک اصلا لباس نو نپوش چون اذیت میشی تو راه نخی باشه نه پلاستیکی تو مسیر ابلیمو زیاده حتما بخور و اب فراوان التماس دعا 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوش به سعادتتون عزیز 

از غروب به بعد تا نماز صبح پیاده روی کنید روزا تو موکب ها استراحت کنید 

تو موکبها کولر و پنکه ست سعی کنید جلو کولر نرید تحمل کنید با فاصله بشینید بعد سریع روسری و مقنعه رو در بیارید تا آروم آروم خنک بشین ... آب یخ و شربت یخ نخورید 

آب یخ رو گردن و سرتون نریزید چون مغز و بدن سرد میشه

علت اصلی این سرماخوردگی های طولانی حین و بعد از اربعین بخاطر این قضیه ست

راستی برای اینکه عرق سوز نشید یه شلوارک نرم زیر شلوار تون بپوشید ازین کرمهای مرطوب کننده هم به بدن بزنید 

روغن بادوم تلخ یا زیتون همراهتان باشه وقتی میرید استراحت حتما پاهاتونو با روغن ماساژ بدین امکان آبله زدن کمتر میشه 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
امشب شهادته بی بی شریفه خواهر امام حسینه ازشون بخواه انشاالله حاجتتون رو میدن التماس دعا

بعید میدونم انقد نذر کردمو هردعایی که تونستنم خوندم که خدا واسم نگهش داره ولی آخر سر بازم نشد

بله

من نرفتم ولی سرچ کردم 

میگن توی یه بطری آبلیمو ببرید 

خانما شلوار نپوشن عبای بلند بپوشن جوراب بکشن چون پاهاشون عرق سوز میشه 

ضد افتاب یادت نره 

صبح از وقت نماز حرکت کن بعدش ساعتای گرم استراحت کن 

کلاه کاسکت ببر ، حوله مسافرتی 

دمپایی بپوش

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
سلام. به خیر و خوشی و زیارت مقبولخیلیییییییی گرمه بله...باید مراقب باشید.ولی من ندیدم کسی دوام نیاره ...

منم . ولی تو اینستا اینو دیدم دلم هری ریخت🥲.

توصیه چیزی ندارین ؟

تو پاییز بریدچرا خودتون و عذاب میدین و تو خطر میندازین و بقیه رو هم همینطور

انقد به ادم‌میرسن که متوجه سختی نمیشه

کلی خادم با آب پاش تو مسیر ایستادن و آدمو خیس میکنن با اب پاش که خنک بشه

وقتی لباسها خیسه اصلا گرمش نمیشه آدم

همش هم نوشیدنی خنک و مکان استراحت ...

آدم‌انگار رفته بهشت 

همه هوای آدمو دارن

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون
بی بی شریفه دختر امام حسن هستن

بله درسته عزیزم اشتباه نوشتم

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
بعید میدونم انقد نذر کردمو هردعایی که تونستنم خوندم که خدا واسم نگهش داره ولی آخر سر بازم نشد

نمیدونم چی از خدا میخواید منم چند تا حاجت مهم دارم که زندگیم به اونا وصله ولی بازم انداختم دامن خدا اگه صلاحمه بهم بده شما هم انشاالله حاجتروا بشید 

جلو چادرت زیپ بدوز از زیر یع تیشرت و شلوار بخی بپوشی .

اگر میخواهید با ماشین برید مرز حتما موقعی برسید که غروب به بعد باشه وگرنه دور از جون  ازدحام جمعیت و گرما هلاک میکنه ادمو .

قرص ، چندتا لیمو حتما بردارید .اکثرن دچار اسهال و گلو درد میشن . دمپایی فراموش نشه

اگر خواستید ۳ روز رو پیاده روی کنید از ساعت ۱۲ تا ۵ موکب خوب پیدا کنید استراحت کنید وگرنه گرما اذیت میکنه .