2777
2789
عنوان

مادربزرگمو حلال نکردم و اتفاقی که افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2599 بازدید | 47 پست

دقیقا مثل مادربزرگ من..... آبرومونو همه‌جا میبرد بابام بچه بودیم فوت کردم سه تا بچه یتیم بودیم و مامانم.... پدرمونو درآورد خواستگارهای خوبو از جانب خودش رد میکرد.....‌ برامون دعا مینوشت تا دیوونه بشیم بااینکه یدونه پسر داشت اونم بابای من بود که جوون مرد باهام خیلی بد بود دوسال پیش مرد هنوز حلالش نکردم

برای خونه دار شدن مامانم و سلامتیش یه صلوات میفرستی؟ مامانم و دخترم تمام زندگیم هستن خدایا برام حفظشون کن❤ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گریه کردم ب مامانم گفتم مامان ما کی از اینجا میریم(( ما طبقه بالای خونه مادربزرگم بودیم))خلاصه کنم م ...

مادربزرگم که فوت شد من با شوهرم بیرون بودم که مامانم زنگ زد و حقیقتا خیلی خوشحال شدم از رفتنش اومدم خونه و مراسم خاکسپاری ک فلان 

هر پنجشنبه مراسم گرفتن براش و هر مراسمش یکی میومد میگف خوابشو دیدم که جاش راحته تو بهشته فلانه بیساره

من تو دلم گفتم خدایا من نمیگذرم ازش مگه من چیکارش کرده بودم هنیشه برام سوال بود 

یک سال دیگه ام گذشت و باز به خواب من نیومد من عروسی کردم رفتم

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

بچه ها ببخشید اگه دیر دیر میتایپم گوشیم شارژش که کمتر از ۱۰ میشه هنگ میکنه

خلاصه من عین دوسال و سه سال اصلا خوابشو ندیدم و هرموقع حرفش پیش اومد گفتم حلالش نمیکنم نمیگذرم

یه روز که حامله بودم حالم خیلی خوب بود خوشحال بودم شب خواب همین مادربزرگمو دیدم

تو خواب بهم  دخترم الهی دست به خاک بزنی برات طلا بشه 

دخترم خیر از جوونیت خیر از زندگیت ببینی

دخترم الهی غرق در خوشبختی تو پول غلت بزنی کلییییییییییییییی تا صب برام دعای خیر کرد اونقد دعام کرد که من یادم نمیاد تو خواب حرف زده باشم فقط حرفای اونو گوش کردم و صب که از خواب پاشدم خیلی حالم خوب بود

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
بچه ها ببخشید اگه دیر دیر میتایپم گوشیم شارژش که کمتر از ۱۰ میشه هنگ میکنهخلاصه من عین دوسال و سه سا ...

یه انرژی خوبی سراغم اومده بود تا شب حرفاش تو مغزم پلی میشد 

با خودم میگفتم اونکه از من بدش میومد چرا بعداز این همه مدت اومد ب خوابم چرا دعام کرد