2777
2789

عشقم رفت زن گرفت همش خودمو مقصر میدونم میگم من باعث شدم بره 

باهم رل بودیم ۲۸ اردیبهشت بود ک اومد عروسی جلو بابام یکارایی کرد بابام بدش اومد مثلا میومد با ماشین سرعت میرفت دستی میکشید مشروب خورده بود 

بعدش من پیام دادم بهش گفتم برو همه چیو خراب کردی اما اون گف نرو منم ک دل رفتن نداشتم گفتم عیب نداره درستش میکنیم گفتم جایی نرو بمون درستش میکنیم 

گذشت دوباره دعوامون شد من گفتم برو فداتشم من آدم مناسبی نیسم برات اذیتت میکنم ولی بخدا ار ته دل نبود اینجوری گفتنی ار ته دل گریه میکردم 

اون میگف بیام خاستگاری من میگفتم شرایط نداری سختمون میشه چون فقط ی نیسان داشت باهاش بار میبرد صب ۸ میزد بیرون ۱۲ ۱ شب میومد گفتم ۲.۳ سال وایسا فعلا خرف ازدواج نزن بزار من کار کنم باهم تلاش کنیم شرایطو بهتر کنیم 

یجوری حرف میزد انگار میخاد بره همش میگف نمیتونم شرایطی ک تو میگیو قبول کنم تهش گفتم باشه اگ تهشم هیچی نباشه شرایطم نتونی اوکی کنی عیب نداره ۲ سال وایسا بیا مث رفیق باشیم دوسال وایسا 

چون من میدونسم ک توی ۲ سال میتونیم شرایطو بهتر کنیم اخه سنی نداشت ۲۳ سالش بود گفتم تا ۲۵.۲۶ صبر کن 

منم ی شرکت پیدا کرده بودم ماهی ۱۲ حقوقش بود گفتم میرم سرکار منم بات کمک میکنم حداقل خرج خودمو خودم درمیارم توام تلاش کن بتونی ی ماشین خوب بگیری 

قسمش دادم گفتم ب بابات رو بنداز التماسش کن یکم کمکمون کنه چون باباش ب گفته خودش پولدار بود

قربونش برم ب آبجیش گفته بود ک من خستش کرددم

ولی من باور نمیکنم اونو ب زور بردننننن 

مهدی من نمیرفت بردنشششششش 

یادمه ی روز حرف رفتن زد عکس قرص فرستادم داشتم خودکشی میکردم گف نکن چقدر گریه کرد 

گفنم پس بمون گفت چشم

پس چجوری تونس بره؟دلش نسوخت بگه اون دختر دیوونه میشه 💔

اگ دوسم نداشت چرا رفته بودیم بیرون ار ذوقش گریه میکرد

دیگه فراموش کن به آینده فکر کن

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حیف از تو

ینی من مقصر نیسم 

شاید نتونسم دلشو ببرم نه؟

اخه بیرون رفتیم چون بار اولمون بود زیاد حرف نزدم سنگین بودم 

لبخند میزدم 

شاید خوشش نیومد نه؟؟

چیکار کردم ک رفت؟

با نیسان اومده بود دنبالم رفتم نشستم بخدا خودش میگف اولین دیدارمان اینجوری شد بهم گف هیچ وقت یادم نمیره سوار نیسان شدی

من میگفنم عیب نداره 

کار بدی کردم؟ چیکار کردم مگههه بخدا خودش گف خیلی خوبی 

خیلی مهربونی 

ینی من مقصر نیسم شاید نتونسم دلشو ببرم نه؟اخه بیرون رفتیم چون بار اولمون بود زیاد حرف نزدم سنگین بود ...

عزیزم لیاقتتو نداشته اخه آدمی که مشروب میخوره دستی می‌کشه ! 

سوار نیسان هم نشو میتونست اسنپ بگیره بیاد دنبالت 

اصلا سطحش پایین بوده بنظرم خیلی 

عزیزم لیاقتتو نداشته اخه آدمی که مشروب میخوره دستی می‌کشه ! سوار نیسان هم نشو میتونست اسنپ بگیره بیا ...

خب بیچاره سرکار میرفت همون نیسانو داشت 

گفتم عیب نداره این روزا میگذره تلاش میکنیم میرسیم 

چ بدونم قراره جیگرمو بسوزونه

حتما عزیزم بعدشم صدتا بهتر از اون واست هست نگران نباش 🌱

فک نکنم دیگه بتونم عاشق شم 

اصلا تو شوکم واقها مهدی رفتهه 

دورش بگردم اونو خونوادش خیلی اذیتش میکردن من همیشه بهش میگفتم پسرم💔💔قرار بود براش مادری کنم گفتم یکم شرایط بهتر شه بخاطر همین نزاشتم بیاد خاستگاری گفتم هیچی نداریم 

گفتم وایسا برم سرکار هردو تلاش کنیم بعدش ک اوکی شد عقد میکنیم 

بهم گف اگ منو میخاسی میای عقد میکنیم و بعد تلاش میکنیم 

گف عقد کنیم هزار جور فکروخیال اضافه میشه هزینه عروسی جشن خونه

کاش زبونم لال میشد میگفتم بیا خاستگاری عیب نداره

عزیزم لیاقتتو نداشته اخه آدمی که مشروب میخوره دستی می‌کشه ! سوار نیسان هم نشو میتونست اسنپ بگیره بیا ...

کش زبونم لال میشد مبراشتم بیاد خاستگاری 

من چ بدونم اخههه ک میخاد بره 

گفتم شرایط بهتر شه بعدش 

شاید وقتی بهش گفتم نیا بهش برخورد غرورش شکست 

اخه گف همین مهدیو میخای گفتم ن شرایطو درس کنیم، 

بد حرف زدم ن؟؟؟گفنم نه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️غرورشو شکوندددم 

کاشکی لال میشددم 

کاشکی بمیرمممم

2810