2777
2789
عنوان

خدایا خودت کمکم کن این چ بلاییه سرم اومد دارم خفه میشمممممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 21 پست
فک نکنم دیگه بتونم عاشق شم اصلا تو شوکم واقها مهدی رفتهه دورش بگردم اونو خونوادش خیلی اذیتش میکردن م ...

بیبن من نمیگم دوست نداشته اتفاقا خیلی هم دوست داشته ولی عاشقت نشده بود اینجوری دوست داشتن فقط چندساله بعدش عادی میشه ولی اگه عاشقت بود حتی تو روی خانواده اش هم وایمیستاد  بعدشم الان میگی اگر هم باهاش ازدواج می کردی خیلی سخت بود درست تو زندگی عشق خیلی مهمه ولی پول هم به همون اندازه مهمه

حتما عزیزم بعدشم صدتا بهتر از اون واست هست نگران نباش 🌱

کاشکی زودی بمیرم جوان ناکام شم 

ایشالااااااا بمیرمممم 

یادمه گریه میکرد میگف خیلی بی عرضم نمیتونم شرایطو برا دختری ک دوسش دارم فراهم کنم

چون من همش میگفنم فلانی خونه داره فلانی ماشین داره 

غرورشو شکوندم ایشالا برم زیر تریلیییی 

بخدا من اینجوری میگفتم ک ب خودش بیاد و تلاش کنه💔💔چ میدونسم دارم غرورشو میشکونم 

چ بدونم 

اخه مامانم یادمه اون زمان میگف فلانی خونه گرفت ک اخرش بابام ب خودش اومد و تونس خونه بگیره الان بابام تشکر میکنه میگ‌اگ فلانیو نمیزدی تو سر من الان مستاجر بودیم 

منم گفتم اینجوری کنم ولی کااااش لال میشدددم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیبن من نمیگم دوست نداشته اتفاقا خیلی هم دوست داشته ولی عاشقت نشده بود اینجوری دوست داشتن فقط چندسال ...

اهه باباش پولدار بود گف زن بگیری من میدم 

کاش میزاشتم بیاد خاستگاری پولو میداد دیگههه 

من مقصرررممم 

این عذاب وجدان منو میشههه 

این ای کاشااا میکشههه

کاشکی زودی بمیرم جوان ناکام شم ایشالااااااا بمیرمممم یادمه گریه میکرد میگف خیلی بی عرضم نمیتونم شرای ...

اینجور نگو بابا الان میگی دیگه نمی تونم عاشق شم فلان چند سال بعد حتی دیگه اسمشم بزور یادت میاد 

وای دوسم داشته؟کاشکی بگی نداشته اینجوری آروم میشم💔💔💔💔

بخدا دوست داشتن کافی نیست بری تو دادگاه ها می بینی خیلی ها اول برای هم خودشونو می کشدن ولی بعدش به طلاق کشیده شده 

کش زبونم لال میشد مبراشتم بیاد خاستگاری من چ بدونم اخههه ک میخاد بره گفتم شرایط بهتر شه بعدش شاید وق ...

من که فکر میکنم خوب شد رفته از سر راهت کنار ....فکر میکنم سطحش پایین تره و این احساسات شما اقتضای سنته به مرور زمان فراموش می‌کنی و چشمات باز میشه سوگواری کن‌براش این یه دوره ای هست که باید بگذرونی