2777
2789
عنوان

عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت❤️☺️✋

| مشاهده متن کامل بحث + 14962 بازدید | 1958 پست
به نام خالق مهربانمون سلام خواهرا خوش آمدید💐اللهُ یهدی من یشاء خداوند هر که را بخواهد هدایت میکند ...

باشه عزیزم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

سلام 

تاپیکم لایک کرده بودید 

بفرمایید تاپیک نماز🌱

خوش آمدید 

اگر دوست داشتید متن تاپیک و مطالبی که ارسال کردند  رو مطالعه کنید 

صفحه 14 نمونه جدول هفتگی

@nafasiiiiiii75    

@آرامشبهترینه    

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم انشاا...حاجتروا بشی

تشکر خواهرم 

همچنین شما 🌸

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
روایته که جناب عزرائیل سلام الله علیه با کسی که به وقتهای نماز اهمیت میده و نماز رو سر وقت میخونه در ...

بله عزیزم و شهادتین خودشان شخصأ به فرد در حال احتضار تلقین می‌کنه.

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

به نام خالق مهربانمون 

سلام خواهرا  خوش آمدید💐

اللهُ یهدی من یشاء 

خداوند هر که را بخواهد هدایت میکند✨️

کسانی که توبه و انابه و بازگشتشان همواره به سوی خداست 🕊.

🌹لطفاً دو صفحه اول رو حتما بخونید 

لینک های طریقه وضو گرفتن💧و نماز خوندن🧎‍♀️ برای کسانی که اولین باری هست که نماز خوندن شروع میکنندو دانلود لینک باد صبا برای شنیدن صدای اذان🎶،  و‌عکس جدول نماز 🗒، همه در دو صفحه اول موجود هست .

و هر هفته ،«جمعه ها» از نماز ایام هفته که🗓 خوندید گزارش بزارید و عکس جدول تون اینجا بفرستید ..

📌همراه با یک آیه و یا حدیث در مورد نماز 

و ایده هاتون رو مطرح کنید.

@سکوت3321   @آرامشم1371

@جییییگر   @زهرا_کیووت   @parmise    

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

به نام خالق مهربانمون 

سلام خواهرا  خوش آمدید💐

اللهُ یهدی من یشاء 

خداوند هر که را بخواهد هدایت میکند✨️

کسانی که توبه و انابه و بازگشتشان همواره به سوی خداست 🕊.

🌹لطفاً دو صفحه اول رو حتما بخونید 

لینک های طریقه وضو گرفتن💧و نماز خوندن🧎‍♀️ برای کسانی که اولین باری هست که نماز خوندن شروع میکنندو دانلود لینک باد صبا برای شنیدن صدای اذان🎶،  و‌عکس جدول نماز 🗒، همه در دو صفحه اول موجود هست .

و هر هفته ،«جمعه ها» از نماز ایام هفته که🗓 خوندید گزارش بزارید و عکس جدول تون اینجا بفرستید ..

📌همراه با یک آیه و یا حدیث در مورد نماز 

و ایده هاتون رو مطرح کنید .

@سلین555   @فهیمـfahimــه   @nrgsssssss   @melanie0852    

@دخترکوچک_خانه_پدری‍ 

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

🕊️بسم الله الرحمن الرحیم 🕊️

و به راستى،من‌ام آن خدا كه خدايى جز من نيست

پس مرا بپرست و نماز را به ياد من برپا دار.

(آیه 14 سوره طه)🌟

پـــروردگارا

رسیــدن بہ تو

وضــویی سـاده می خواهد،

و قـنوتی سـاده تـر

رڪـوعی سـبز می خـواهد

و ســجودی سـبزتر

بی گمان آسـمان دلهایمان

آنـچنان تیره و تار نیـست

ڪہ حـضور آبی تـو را رقـم نزند

پــس با ما بـمان هـمچنان ڪہ هـستی

خدا_را_صدا_بزن#  

در_مسیر_نور#  

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

🌱 امام  علی علیه السلام

«اِذا قامَ الرَّجُلُ اِلَى الصَّلاةِ اَقْبَلَ اِلَيْهِ اِبْليسُ يَنْظُرُ اِلَيْهِ حَسَدا لِمايَرى مِنْ رَحْمَةِ اللّهِ اَلتَّى تَغْشاهُ.

هنگامی که کسی به نماز برمی خیزد، شیطان 

میاید و به نظر حسادت به او نگاه می کند زیرا 

می بیند که رحمت خدا او را فرا گرفته است.»

📚بحارالانوار، ج82، ص 207

خدا_را_صدا_بزن#  

در_مسیر_نور#  

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

﷽

‍ 📿 نماز چگونه انسان را از گناه دور می کند؟

💎 #قرآن می فرماید : وَأَقِمِ الصَّلَاةَ إِنَّ الصَّلَاةَ تَنْهَی عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْکَرِ ؛ [سورۂ عنکبوت، آیه ۴۵]

و نماز را برپا دار، که نماز انسان را از زشتی‌ها و گناه باز می‌دارد.

✨این که ما توقع داشته باشیم که وقتی نماز می‌خوانیم، این نماز به صورت خودکار یک سپری در برابر بدی‌ها بشود، این توقع بی جایی است.

نماز نهی می کند نه منع.

نماز علت تامّه ترک گناه نیست،

ولی این اقتضا را در ما ایجاد می‌کند که از گناه دور شویم.

✨ مرحوم علامه طباطبایی می‌فرماید:

نماز این طور نیست که آدم را اجبار به کار خوب کند،

و یا در حبس ببرد که گناه نکنیم،

دست و پای آدم را نمی بندد که حتما گناه نکن، بلکه وجدان انسان را بیدار می‌کند.

✨یعنی مدام به آدم تلنگر میزند؛

می‌گوید: تو که نماز می‌خوانی، حیف است مرتکب این کار زشت شوی.

تو که نماز می‌خوانی، مراقب باش!

مراقب زبانت باش،

مراقب چشمت باش، مراقب باش روحت با گناه آلوده نشود.

📚 زیبایی های نماز ؛ استاد فرحزاد ؛ خلاصه ای از صفحه 187 و 188.

در_مسیر_نور#  

خدا_را_صدا_بزن#    نماز‍#  

https://uupload.ir/view/namaz.raefipoor_ulc.mp3/

در_مسیر_نور#  خدا_را_صدا_بزن#  نماز#  

🕊️بسم الله الرحمن الرحیم 🕊️و به راستى،من‌ام آن خدا كه خدايى جز من نيستپس مرا بپرست و نماز را به يا ...

✨️ به نام خالق مهربانمون ✨️

🔶یاد آوری نماز ✉️🍀🔶

سلام خواهرای عزیزم 

ان شاء الله حال دلتون خوب باشه 🤗🤲

دوستان خیلی ها آرزو دارن الان جای شما میبودن و 

فقط فرصت سجده به  خالق مون رو داشتن.

پس قدم گذاشتن تو این مسیر مبارکتون باشه. 

مسیر نور و روشنایی🌱

با لطف و کمک خالق مهربانمون،و دعای خیر امام زمانمون❤️🌱

این مسیر پستی و بلندی زیاد داره 

پس نا امید نشیم 🌱

ان شاء الله امروزمون بهتر از دیروزمون باشه 🤲🌸

🟢 یه سری مطلب و سخنرانی انگیزشی 😍 گذاشته شده 

از این پستی که ریپلای میکنم به بعد رو مطالعه کنید 😍

☘️جدول هفتگی نماز رو هم بزاریم💋🕊️

@فاطمه_خاتون   @دخترپرتلاش84     @مارچی     @pollo    

🕊️بسم الله الرحمن الرحیم 🕊️و به راستى،من‌ام آن خدا كه خدايى جز من نيستپس مرا بپرست و نماز را به يا ...

✨️ به نام خالق مهربانمون ✨️

🔶یاد آوری نماز ✉️🍀🔶

سلام خواهرای عزیزم 

ان شاء الله حال دلتون خوب باشه 🤗🤲

دوستان خیلی ها آرزو دارن الان جای شما میبودن و 

فقط فرصت سجده به  خالق مون رو داشتن.

پس قدم گذاشتن تو این مسیر مبارکتون باشه. 

مسیر نور و روشنایی🌱

با لطف و کمک خالق مهربانمون،و دعای خیر امام زمانمون❤️🌱

این مسیر پستی و بلندی زیاد داره 

پس نا امید نشیم 🌱

ان شاء الله امروزمون بهتر از دیروزمون باشه 🤲🌸

🟢 یه سری مطلب و سخنرانی انگیزشی 😍 گذاشته شده 

از این پستی که ریپلای میکنم به بعد رو مطالعه کنید 😍

☘️جدول هفتگی نماز رو هم بزاریم💋🕊️

@مارشمالو_اصغرآبادی     @درییییییییا     @آوا1122     @aseman1000     

2810