2777
2789
عنوان

عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت❤️☺️✋

| مشاهده متن کامل بحث + 19451 بازدید | 2676 پست
🌹✨ای خالق بزرگوار من! که سنگین ترین بدهی را در خلقت ام به ذات قدسی تو دارم و تو از رحمتت، کمترین ط ...

﷽ 

«فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَکُنْ مِنَ السَّاجِدِینَ»؛ (۹۸ _حجر) ✨️

پس به ذکر اوصاف کمال پروردگارت تسبیح گو و از نمازگزاران باش

🌹خداجان، وقتی یادت میڪنم

دنیایم بوی عطر تو را می گیرد

دیوارها گل می دهند،

پنجره ها عاشق می‌شوند

وخانه دلم خوشبخت! 

و برای تمام خستگی هایم،

یڪ سجاده روبه روی تو ڪافیست! 

و این ذوق نشینی هر روز من است با تو.... 

☘️🪷 یادآوری نماز 🪷☘️

سلام مهربونهای من🥰

از خدا براتون ذوقِ سجاده نشینیِ اول وقت رو  میخوام 🤲

از پیامی که ریپلای کردم صفحه«171»رو لطفا مطالعه کنید❣️

@mobi867    

@مجلا    

@سبزدوسدارم    

@بیبیبیبیبییییییییییی    

@مهربان79banoo    

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

🌹✨ای خالق بزرگوار من! که سنگین ترین بدهی را در خلقت ام به ذات قدسی تو دارم و تو از رحمتت، کمترین ط ...

﷽ 

🌹خداجان، وقتی یادت میڪنم

دیوارها گل می دهند،

پنجره ها عاشق می‌شوند

وخانه دلم خوشبخت! 

و برای تمام خستگی هایم،

☘️🪷 یادآوری نماز 🪷☘️

سلام مهربونهای من🥰

@zibaye_tanha    

@باران6161    

@پیامبرتونم    

@ghazal1385    

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

﷽ 

🌹خداجان، وقتی یادت میڪنم

دیوارها گل می دهند،

پنجره ها عاشق می‌شوند

وخانه دلم خوشبخت! 

و برای تمام خستگی هایم،

☘️🪷 یادآوری نماز 🪷☘️

سلام مهربونهای من🥰

@مامان_دوتاپسر    

@sahel_everydayjoys    

@my_love_m    

﷽ 

🌹خداجان، وقتی یادت میڪنم

دیوارها گل می دهند،

پنجره ها عاشق می‌شوند

وخانه دلم خوشبخت! 

و برای تمام خستگی هایم،

☘️🪷 یادآوری نماز 🪷☘️

سلام مهربونهای من🥰

@0moon_shadow0    

@شه_بانو    

@ابر_کوچک    

@پیشی_هسم    

ببخشید برای نمازهای دیگه هم مبتونید انگیزش ایجاد کنید؟نماز شب ،نماز امام زمان نماز حضرت رسول ووو ... ...

سلام خانم 

خوش آمدید ..✋

اول نماز واجب 

بعد نماز واجب 

آخر هم نماز واجب 

بعد که راه افتادند ..

خدا توفیق نماز شب رو که بهترین 

و با فضیلت ترین مستحبات هست 

رو عنایت می‌کنه .

خوش به سعادت و حُسن مَعاب 

بندگان خدا که عمرشان در راه بندگی ،عبادت 

و رضایت خدا صرف میکنند ...

عاقبت بخیر باشید 

ممنون از پیشنهاد تون .❣️

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
سلام خانم خوش آمدید ..✋اول نماز واجب بعد نماز واجب آخر هم نماز واجب بعد که راه افتادند ..خدا توفیق ن ...

زنده باشید .اخه خیلی دوست دارم نماز شب و‌ نزدیک صبح بخونم .ولی نمیشه  که نمیشه.همون موقع اذان بیدار میشم

﷽ «فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَکُنْ مِنَ السَّاجِدِینَ»؛ (۹۸ _حجر) ✨️پس به ذکر اوصاف کمال پروردگارت ...

سلام و خدا قوت.مثل همیشه عالی وزیبا...از خدا میخوام تمام خیرات دنیا واخرت رو بهتون عنایت کنه و مشمول دعاهای خاصه ی آقامون امام زمان باشید...بازم خدا قوت به همتون...مخصوصا شما عزیز دلم. التماس دعای ویژه از همتون

اللهم عجل الولیک الفرج💚
ببخشید برای نمازهای دیگه هم مبتونید انگیزش ایجاد کنید؟نماز شب ،نماز امام زمان نماز حضرت رسول ووو ... ...

اگه خیرات وبرکات نماز شب رو بدونید و بدونید وتجربه کنید که تودل شب چجوری مناجات میکنی و اشکات از فرط عشق به خدا میاد دیگه حتی یه شب هم ترکش نمیکنی...آخ اگه بدونی چه لذتی داره توی دل شب بشینی وبامعبودت خلوت کنی و هرچی که دلت میخواد بهش بگی حتی یه شب هم ترک نمیکنی 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
اگه خیرات وبرکات نماز شب رو بدونید و بدونید وتجربه کنید که تودل شب چجوری مناجات میکنی و اشکات از فرط ...

من از نیمه شب که میگذره میخونم .حوالی ساعت ۱ الی ۲ شب.خیلی هم دوستش دارم واقعا عشق میکنم . بعدش دیگه میخوابم تا نماز صبح ،اما میگن بهترین زمانش نزدبک صبحه .ولی اصلا و ابدا اون ساعت نمیتونم بیدارشم 😔

اگه خیرات وبرکات نماز شب رو بدونید و بدونید وتجربه کنید که تودل شب چجوری مناجات میکنی و اشکات از فرط ...

میگم چه نمازهایی هست که بخونیم و سفارش شده .من نماز امام زمان و نماز شب و اثتغاصه به حضرت زهرا رو شنیدم خیلی سفارش شده.دیگه چی هست که سفارش شده باشه؟

اللهُ یهدی من یشاء 

خداوند هر که را بخواهد هدایت میکند✨️

کسانی که توبه و انابه و بازگشتشان همواره به سوی خداست 🕊.

🌹لطفاً دو صفحه اول رو حتما بخونید 

1️⃣ لینک های طریقه وضو گرفتن و 2️⃣ نماز خوندن  برای کسانی که* اولین باری هست که نماز خوندن شروع میکنندو  3️⃣ دانلود لینک باد صبا برای شنیدن صدای اذان ،  و‌4️⃣ عکس جدول نماز 🗒، همه در دو صفحه اول موجود هست .

و هر هفته ،«جمعه ها» از نماز ایام هفته که🗓 خوندید گزارش بزارید و عکس جدول تون اینجا بفرستید ..

📌همراه با یک آیه و یا حدیث در مورد نماز و ایده هاتون رو مطرح کنید. 

@چشم_عسسلی    

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
میگم چه نمازهایی هست که بخونیم و سفارش شده .من نماز امام زمان و نماز شب و اثتغاصه به حضرت زهرا رو شن ...

مهمترین و برترین همون نماز شب 

اما علاوه بر نمازهایی که گفتید 

نمازهای با فضیلت دیگه 

مثل

نماز جعفر طیار 

نماز آقا امیرالمومنین برای آمرزش 

نماز استغفار ...

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
فدات عزیزم اوایل شاید سخت باشه شاید هفته ای یکبار بخونی ولی نا امید نشو 🌱همین که خواستی و شده خودش ...

عزیزم چقد خوبی ک ادمو نا امید نمیکنی ❤❤

اره دقیقا همینه

دلم میخواد بشه عادتم نماز خوندن چون واقعا ب محض اینکه میخونم اروم میشم و دیگه هیچ استرسی ندارم

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲