2777
2789
عنوان

عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت❤️☺️✋

| مشاهده متن کامل بحث + 15024 بازدید | 1969 پست

به نام خالق مهربانمون 

سلام خواهرم خوش آمدید 

اگر دوست داشتید بگید هفته های بعد هم ، برای یادآوری نام کاربریتون تگ بشه ....تاپیک نماز

🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱

اللهُ یهدی من یشاء 

خداوند هر که را بخواهد هدایت میکند✨️

کسانی که توبه و انابه و بازگشتشان همواره به سوی خداست 🕊.

🌹لطفاً دو صفحه اول رو حتما بخونید 

1️⃣ لینک های طریقه وضو گرفتن و 2️⃣ نماز خوندن  برای کسانی که* اولین باری هست که نماز خوندن شروع میکنندو  3️⃣ دانلود لینک باد صبا برای شنیدن صدای اذان ،  و‌4️⃣ عکس جدول نماز 🗒، همه در دو صفحه اول موجود هست .

و هر هفته ،«جمعه ها» از نماز ایام هفته که🗓 خوندید گزارش بزارید و عکس جدول تون اینجا بفرستید ..

📌همراه با یک آیه و یا حدیث در مورد نماز و ایده هاتون رو مطرح کنید. (برای دیدن مطالب قبل روی هشتگ ها ضربه بزنید) 

@رهگذرm    

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
به نام خالق مهربانمون سلام خواهرم خوش آمدید اگر دوست داشتید بگید هفته های بعد هم ، برای یادآوری نام ...

سلام عزیزم ممنونم خیلی لطف کردین 🙏🏻

بله حتما ممنون میشم هفته های بعدتگ م کنین❤️

خیلی خوشحال شدم تواین تاپیک هستم .اجرتون باسیدالشهدا.

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ممنونم خیلی لطف کردین 🙏🏻بله حتما ممنون میشم هفته های بعدتگ م کنین❤️خیلی خوشحال شدم توای ...

چشم حتما 

دعای امام  زمانمون علیه‌السلام بدرقه مسیر زندگیتون ✨️

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)