2777
2789

۱۲ سال پیش کلاس اول دبیرستان بودم ریاضی رو افتادم ، همین حس رو داشتم دانش آموز زرنگ و درس خونی بودم مدام از چشم فامیل خودم رو قایم می کردم چون خانوادم مدام راجب افت درسام صحبت می کردن حس خجالت داشتم 

بعدش تلاش کردم ایقد خوندم رفتم امتحان بدم همه بچه های کلاس اومدن امتحان بدن منم تعجب اونا که میگفتن ما قبول شدیم پس چرا اینجان 

ونمره امتحان ۱۹ شدم بالاترین نمره رو گرفتم

شما هم اصلا ناراحت نشو فقط شما امتحان رو خراب نکردی وقتی معلم خوب درس نداده شما مقصر نیستی درسته تو امتحان شکست خوردی اما نا امید نشو چون هر شکست مقدمه پیروزیه این شکست تو رو قوی تر می‌ کنه 

و باعث میشه دوباره کل کتاب رو بخونی وتسلط کامل داشته باشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قضاوت ؟تجربه ست عزیزم

این‌ها که میگید اقلیت هستن

من خودم دوازدهمم معلما زیاد خوب نبودن

جز عده‌ای که بهرحال به کمتر از چیزی که میخواستن راضی شدن و رفتن

یه چند نفر بودن که پشت کنکور موندن و بالاخره کنکور سومشون رو بعد از اینکه چند میلیارد اون سال برای معلم خصوصی‌های خفن که فقط زیست رو میدونم ساعت ۳ میلیون بود (تازه ۴سال پیش!) پزشکی اوردن 

واقعیت اینه

دوست صمیمی خودم داروسازی میخونه تمام همکلاسیاش خفن پولدارن و تا دلت بخواد خرج درسی کردن

واقعیت اینه پول باید باشه تا خرجای خفن برای درس و معلم و کتاب کنی تا بجایی برسی

و یک نفر دو نفر خلاف این قاعده نمیتونن به همش بزنن

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
همه رو تجربه کردم ..چند سال دیگه میفهمی چی میگم ...که اون دانش آموز روستایی با کتاب خالی رتبه اول کن ...

انقدررلجم میگیره کسایی که هیچ درکی از کنکور و چالش هاش ندارن یه چیزی تو اینستا میبینن میان اینجا بالاش میارن 

باشه این بچه نمی‌فهمه ، همه اینایی که اینهمه سال پشت کنکور موندن ی رشته خوب قبول شن همه کودن بودن همه بازیگوش و این وسط فقط تو میفهمی 

تو خوبی عقل کل ،اگه راست میگی بشین یه بار درس بخون یه بار پشت کنکور بمون کنکور بده بیین چی میاری (الان میاد میگه من خودم دندون پزشکی شریف میخونم 😂😂)

بنظرتون اعتراض بزنم؟ خودم میدونم اون دوتا رو بد دادم ولی شاید مصحح دلش سوخت بیشتر داد چون یکم فاصله ...

میتونی از مدیر بپرسی که کجا تصحیح میکنن با مادرت بری اونجا یکم خواهش تمنا کنی که پاست کنن

شما میدونید تاثیری داره یا نه ؟ امتحان شهریور آخه مدیرمون آزمون تعهد گرفت زیر ۱۵ نشیم حالا چ کنم م ...

نمیندازه من مدرسه نمونه دولتی بودم فقط ریاضی رو کم شدم من چون پول ندادم خودم رفتم مدرسه دیگه جو مدرسه مون خوب نبود ،ولی مدیرا پولکی ان پول بدی درست میشه یا مادرت باهاش صحبت کنه که شهریور می خونی وتلاشت رو میکنی  الکی فاز افسردگی رو بر ندار به مادرت بگو بره مدرسه صحبت کنه بگه شما واسه امسال ثبت نام کنند دیر نری که ظرفیت پر بشه ،بعد مجبوری خودت بری

میتونی از مدیر بپرسی که کجا تصحیح میکنن با مادرت بری اونجا یکم خواهش تمنا کنی که پاست کنن

تصحیح کننده ها اینجا نیستن اصلا کسی خبر نداره کی قراره تصحیح کنه نهایی اینجور نیست 

با تمام وجود حاضرم برگردم به اون دوره و تمام درس ها رو مشروط بشم ولی تو شرایط الان نباشم

درس مهم هست ولی نه آنقدر که خودتو داغون کنی 

۴ سال دیگه این موضوع اهمیتی نداره

دنبال جبران باش ولی اعصاب خودتو خورد نکن

همین اعصاب خوردی های ریز ریز هزاران مریضی مب 

تصحیح کننده ها اینجا نیستن اصلا کسی خبر نداره کی قراره تصحیح کنه نهایی اینجور نیست

زمان ما ، تصحیح کننده های نهایی رو میدونستیم کجان رفتم و امتحان زمین شناسی رو از ۱۴بهم داد ۱۷/۵

زمان ما ، تصحیح کننده های نهایی رو میدونستیم کجان رفتم و امتحان زمین شناسی رو از ۱۴بهم داد ۱۷/۵

خیلی خوب بود اون موقع الان توی سایت انجام میشه تصحیح کننده ممکنه از یه استان دیگه باشه اصلا