2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ااون کارنامه های توی کانال ها که همش یا ۲۰ یا ۱۹ چی میگه پس

اونها یا بند پ بودن یا دیگه واقعا نابغه 

چون اکثریت بیان کننده اوضاع وخیمه ن اقلیت

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
اتفاقا خیلی تاثیر داره من نمی‌دونم چرا اینجوری شدن

من ریاضی سه سال راهنمایی ۲۰ بودم ، میخواستم برم انسانی همهه معلم نام مخالفت کردن ، حالا این خانم که سوالا ی کتابو حل نمی‌کرد که یکی از بچه ها گفت نمی‌خوایم سر کلاس بررسی کنیم, بعد خانم به خودش زحمت داد حل کرد اونم چه جوری!!! پارسال سر امتحان نوبت دخترش اومده بود، همه سوالا رو از دخترش پرسیدم ، دخترش رو علامه دهر می‌دونه ، بعد بهم ۱۴ داد😐 یا دخترش بلد نبود یا برگه رو صحیح نکرد

قضاوت ؟تجربه ست عزیزم

واقعا معلم خیلی تاثیر داره بنظرم اگه نیاز به معلم نبود که باید تو خونه یاد می‌گرفتیم تو صد مرتبه کتابو بخونی وقی نفهمی کتاب چی از چیه سردرنیاری به چه درد میخوره بنظرتون؟ بنظرم باید با این تجربتون که باید دکترا میبودید؟؟

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری نیست و مربوط به هدفمه

بنظرتون من خودمو بکشم 

۱۰ سال زحمت کشیدم با  نمره بالا امسال سر افسردگی و غمای بد و معلمای گوه ب این‌رو افتادم 

من خیلی غم دارم خودمو میکشم فقط غصه ی مامانمو میخورم ک بعد من دیگه نمیتونه طاقت بیاره من مستحق مرگم 😭😭الان اون اقوام عوضی فضول  میان می‌پرسن  کارنامت چی شد چ بگم 😭😭

میشه لطفاً دوباره بگین؟

چیو! متن کامل واضحه

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
بند پ یعنی چی

بند پ پارتی و پدر پولدار و...... میشه دیگه کلاسای انچنانی و کتابای انچنانی و معلمای خصوصی مداوم بالاخره نتیجه ده هست