2777
2789
ببخشیداگ نارحتتون کردم انشالله خداکمکتون کنه عزیزم حلالم کن

حلالی تو منو حلال کن من عاشق امام حسینم برای همین ناراحت میشم مبینم دیگه داره کم میشن اونای ک حقیقتا امام حسینین

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنقدر شاهد ضایع شدن حق دیگران بودم عجیبه که می‌گید خیلی کمن این جور آداما

تو همون مسیر کربلا چند بار دعوا راه افتاد حسابی به هم توهین کردند و کار به کتک‌‌کاری رسید 🥴

یه عده هم از کسانی خونه‌سون رو در اختیار زائرین گذاشته بودند طلبکار بودند اینا دیگه خیلی جالب بودن 

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

آنقدر شاهد ضایع شدن حق دیگران بودم عجیبه که می‌گید خیلی کمن این جور آداماتو همون مسیر کربلا چند بار ...

پس ت منو حداقل درک میکنی😔

آفرین طرف بخدای احد واحد قسم یکسال بش ۳ تومن قرض دادم میگم برگردون برنگردون رفت کربلا استوری کرد ولی ...

میگن قرض کنید برید کربلا

نه اینکه زورگیری کنید 

به نظر من بعضی از مردم دچار کج فهمی در مطالب دینی شدند 

حلالی تو منو حلال کن من عاشق امام حسینم برای همین ناراحت میشم مبینم دیگه داره کم میشن اونای ک حقیقتا ...

گلم یه چیز بگم از باب وصیت نه نصحیت چون من در حدی نیستم کسی نصحیت کنم‌...

عینکت بزار رو خودت اینکه خودت تقویت کنی اعمال بقیه ب ما ربط نداره خودمون چیمون درسته غلط اونو زوم کنیم اونو رفع کنیم

کسیم معصوم نیست و البته مامسئول رسیدگی به اعمال بقبه نیستیم

حالا سما یه نفر ناراضی اون حق شما گردنسه حتما دلیل نمیشه بقیه ابن باشن هر عملی جدا حساب میشه

ذره خیرا ذره شرا

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
عزیزم چ اتفاقی افتادمیش بگین البت اگ دوسدارین

داییم سهم مادرم خورد هر سال میره کربلا

عموهام بابام ساده گیر اوردن ازش وکالت گرفتن ارث باباشو خوردن هر سال میرن کربلا اربعین

دارم با اشک منویسم برات

زن عموم زباله میندازه کثیف میکنع هر سال میرن کربلا اربعین

مامانم زباله ها رو تمیز میکنه بدون اینکه چیزی دیگه بگه

ووووو

پس ت منو حداقل درک میکنی😔

بله قطعا

حق منم زیاد خورده شده 

به جز اون به هر طرف سر می‌گردونم به روش های مختلف داره حق‌خوری میشه

استادی که تو تدریسش کم می‌ذاره

لبنیاتی که تو شیر فاسد شده‌اش وایتکس می‌ریزه

کسی که تو ساعت کاریش حوصله جواب دادن نداره و...

اینا  ساده‌تریناشه

داییم سهم مادرم خورد هر سال میره کربلاعموهام بابام ساده گیر اوردن ازش وکالت گرفتن ارث باباشو خوردن ه ...

اخ الهی اوناخیرنبینن امام حسین بزن کمرشون من فدات بشم ببخشیدزودقضاوتت کردم مطمئن باش خداجوابشونومید چراباباوکالت داد وای وای کاش میتونستین وکیل میگرفتین شکایت میکردین

راضیم ب رضای خود خدا
اخ الهی اوناخیرنبینن امام حسین بزن کمرشون من فدات بشم ببخشیدزودقضاوتت کردم مطمئن باش خداجوابشونومید ...

ساده بی سواده بش گفتن ت وکالا بده ما کارا میکنیم بعد حساب کتاب ولی بعدا گفتن هیچ سهمی نمیتونیم بدیم دیگه خونه فروخته شد

اخ الهی اوناخیرنبینن امام حسین بزن کمرشون من فدات بشم ببخشیدزودقضاوتت کردم مطمئن باش خداجوابشونومید ...

شکایت؟؟؟ پدرم بزرگشون کرد جلو چشم هلش داد گفتن ساکت شو