2777
2789
حلالی تو منو حلال کن من عاشق امام حسینم برای همین ناراحت میشم مبینم دیگه داره کم میشن اونای ک حقیقتا ...

من کی باشم حلالت کنم حالاتوریادغصه نخورخداخودش درست میکنه

راضیم ب رضای خود خدا
من کی باشم حلالت کنم حالاتوریادغصه نخورخداخودش درست میکنه

ان شا الله

دوس نداشتم اینطوری کامنت کنم عذاب وجدان گرفتم نکنه گناه پام نوشته بشه امام حسین ازم ناراحت بشه

ولی یه دفعه یاد اتفاقات زندگیم افتادم

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شا اللهدوس نداشتم اینطوری کامنت کنم عذاب وجدان گرفتم نکنه گناه پام نوشته بشه امام حسین ازم ناراحت ...

انشالله اینطورکه میگی نیست امام حسین خودش میدون شما درد داری بخاطرهمون این حرفوگرفتی

راضیم ب رضای خود خدا
یه بخشیشم سیاسته که بگن مردم خودشون میرن درحالیکه ثبت نام میکنن یا رایگان میبرن

رایگانم میبرن باز عشق میخواد همت میخواد که اینهمه راهو بخوای بری.. نون صلواتی نیست که پاشی بری سر کوچه بگیری بیای

ساده بی سواده بش گفتن ت وکالا بده ما کارا میکنیم بعد حساب کتاب ولی بعدا گفتن هیچ سهمی نمیتونیم بدیم ...

اونا گردنشون هست شک نکن و مطمئن باش مال حروم بهشون نمیسازه

ببین من دوتا خواهر دارم پزشکن یه زمین تجاری پدرم که ۴۰میلیارد میارزه از مادر من ک سواد نداشته کشیدن بالا حق منو داداش توش قاطیه باید تقسیم میکردن حلال نمبکنیم گردنشون اما از روح پدذم خجالت میکشم آه پشتشون بکشم اما میدونم اون دنیا جواب میدن 

اون ارث الان دنیای منو تغییر میداد پول زیادیه 

پس بدون درکت میکنم ..

اما بخاطر بقیه دلت کدر نکن

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
رایگانم میبرن باز عشق میخواد همت میخواد که اینهمه راهو بخوای بری.. نون صلواتی نیست که پاشی بری سر کو ...

همون 

اصلا بعضیا رو بکشی به کول هم بگیری نمیرن چون علاقه ندارن تو این سفر عشق مهمه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
اونا گردنشون هست شک نکن و مطمئن باش مال حروم بهشون نمیسازهببین من دوتا خواهر دارم پزشکن یه زمین تجار ...

باشه حتما درس میگی یه لحظه عصبی شدم خدا منو ببخشه

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

زیارت اربعین سفارش شده بسیار

قبلا هم نذری نبود مردم میرفتن 

در ضمن اکه ب خاطر غذا هست ک‌ایران هم پره اون روز برا وی برن تو گرما اسهال استفراغ و راه رفتن و ..

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اونا گردنشون هست شک نکن و مطمئن باش مال حروم بهشون نمیسازهببین من دوتا خواهر دارم پزشکن یه زمین تجار ...

چه دل بزرگی داری انشاالله خدا همیشه برات بسازه🌹👌

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!