2777
2789
عنوان

شده تو سونوگرافی و ازمایش ها تخمدان خوب باشه ولی تنبلی داشته باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 43 پست

از بعد از تموم شدنت پریودت، یک شب درمیون رابطه داشته باش، بعدشم نرو دستشویی تا یک ساعت، من همینکارو کردم، ماه اول اقدام باردار شدم.

ضمنا گرمی بخور، شکم و رحمتو با روغن سیاه دانه هفته دو سه بار ماساژ بده.

ارهولی همه اونایی که واکسن کروناهم زدن بچه دار شدن

من خودم بعد واکسن یهو تنبلی تخمدان گرفتم چندین نفر از اطراف حتی توی جوونی یائسه شدن بستگی داره ایرانیا اینجوری نبودن بدترینش سینوفارم بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنها راه درمان تنبلی ورزش بخصوص پیاده روی سریع من داشتم همیشه از مجردی ولی دکترم می‌گفت فقط ورزش کن 

و بومادران دم کن بخود 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

از بعد از تموم شدنت پریودت، یک شب درمیون رابطه داشته باش، بعدشم نرو دستشویی تا یک ساعت، من همینکارو ...

الازم که روز های تخمک گزایمه ماساژ بدم؟؟

میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده

اره

چون میزان تنبلی تخمدان بشدت ب سبک زندگی و رژیم غذایی بستگی داره. اما خب بطور کامل هیچوقت درمان نمیشه. اگر روتین مناسب دنبال بشه توی سونو تخمدان ها فاقد فولیکول های ریز هستن. من همینجوری تونستم باردار بشم. انشالا بزودی قسمت شماهم میشه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
من که خسته شدم میخام برم دنبال ای وی آف خدایاااا هیچ خانمی با ندادن اولاد امتحان نکن خیلی سختهههه

من ی بار ای وی اف کردم منفی شد

خودم فشار به خودم آوردم

۲ سال

ببین من ۱ جاشنیدم بعد از ازدواج اگ چند سال جلوگیری کنی یجورایی بارداری سخت میشه دلیلشم نمیدونن میگن اکثرا اینطور میشن...از طرفی واقعا جای نگرانی ندارع میشی اما دیر تر از انتظارت

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

منم همین مشکلو دارم و بدون هیچ علتی باردار نمیشم و ۷ساله منتظرم 

حتی ای وی اف هم کردم و نشد

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
عزیزم دوستمم مثل شما بود رفت طب سنتی پیش دکتر اشرف بعد از ده سال هر دو سالم بودن یکی هم بعد ۲۰ سال ب ...

دکتر اشرف نوحه گر؟؟

من ی بار ای وی اف کردم منفی شدخودم فشار به خودم آوردم

خیلی میترسم منفی شه شوهرم میگه من حاضرم صد میلیون بیشتر بدم فقط مثبت شه ولی اگر منفی شه هیچوقت دیگه هیچ کاری نمیکنه برای بچه دارشدنمون

واسه مامان شدنم دعا کن دوست خوبم 🥹
من که خسته شدم میخام برم دنبال ای وی آف خدایاااا هیچ خانمی با ندادن اولاد امتحان نکن خیلی سختهههه

الهی که ماه بعد همین روز توی شکمت جوونه ی امید رشد کنه و خبرشو بهمون بدی....

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
ببین من ۱ جاشنیدم بعد از ازدواج اگ چند سال جلوگیری کنی یجورایی بارداری سخت میشه دلیلشم نمیدونن میگن ...

دقیقا

خدا شاید میخواد قدر بچمونو بیشتر بدونیم