2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۷۴ یا ۷۱ زدم.. اگه سوال ریزتری دارید میتونم جواب بدم..

چه درصد خوبی؛آفرین

میخاستم بدونم چه کتاب تست هایی کار کردی؟و اینکه چه آزمون هایی زدی؟بدونِ دبیر هم میشه به درصد بالا رسید؟

چه درصد خوبی؛آفرینمیخاستم بدونم چه کتاب تست هایی کار کردی؟و اینکه چه آزمون هایی زدی؟بدونِ دبیر هم می ...

من کتاب تست خیلی سبز ده ویازده کتاب تست پینوکیو کتاب ای کیو البته پینوکیو وای کیو رو مکمل هم زدم یعنی این زوج تست اون فرد تست اینطوری.. ولی پیشنهادم اینه یکیشو بگیرین. و بانک تست آقای کنکور که شامل ماز وقلمچی و زیستاز پارسال بود به همراه ازمون ماز وقلمچی امسال و سنجش های آخر ببنید اگه درصداتون با خوندن کتاب بالای ۵۰ میشه نه ولی به نظرم برای زیست کلاس نیازه ولی فقط برای آموزش ونکته وتست واینانه.. واینکه یه بخش کوچیک کاره من آقای فرهمندنیا و دبیر شهرمون باهاشون کلاس داشتم البته بنظرم حنیف عظیمی بهتره

من کتاب تست خیلی سبز ده ویازده کتاب تست پینوکیو کتاب ای کیو البته پینوکیو وای کیو رو مکمل هم زدم یعن ...

مرسی عزیزم؛لطف کردی

میشه کتاب ها و آزمون هایی ک واسه شیمی و فیزیک و ریاضی رم کار کردی بگی؟قبلا هم تویِ یکی از تاپیکات پرسیدم ولی دقیق جواب ندادی و گفتی ک سه کمد کتاب کار کردی😂

کنجکاوم بدونم چه منابع و ازمون هایی واسه بقیه دروس داشتی که درصدات انقد بالا بوده😅

مرسی عزیزم؛لطف کردیمیشه کتاب ها و آزمون هایی ک واسه شیمی و فیزیک و ریاضی رم کار کردی بگی؟قبلا هم توی ...

آره میگم فیزیک خیلی سبز دوازدهم و دهم ویازدهم خیلی شلخته خوندم واقعا ولی از روی میکروگاج بود اما بیشتر همون که سال یازدهم ودهم خوندم قوی خوندم وسال کنکور فقط سوالای کنکورشو وازموناشو زدم. ماز وقلمچی .. برای شیمی سال دهم خیلی سبز سال یازدهم مبتکران ونردبام سال دوازدهم مبتکران دوازدهم که اصلا توصیه نمیکنم خودم از فصل ۲ دیگه رفتم سراغ ای کیو جامع و بانک تست آقای کنکور که بیشتر ازکتاب تست اینو میزدم یعنی تستای اونو زوج میزدم میومدم سراغ این و کتاب های موج ازمون برای حفظیاتم کتاب ص غ خیلی سبز و جزوه کیو دی ماز البته کتاب شیمی آلی خیلی سبزم داشتم ولی زیادنخوندمش .. وکلاس آقای هادیان فرد ریاضی راستش من یه منبعم نزدم یعنی ای کیو نوعه وفقط یه سری فصلا روکامل زدم. ریاضی کارم فقط ازمونا وتحلیل شون بود وشرکت توکلاس آقای معین کرمی وحل سوالای جزوشون.

آره میگم فیزیک خیلی سبز دوازدهم و دهم ویازدهم خیلی شلخته خوندم واقعا ولی از روی میکروگاج بود اما بیش ...

خب پس به نظر من،درصدهایِ بالات،بیشتر بخاطرِ هوش و پایه قوی بوده که داشتی؛مرسی گلم لطف کردی🌹