2777
2789
عنوان

سقط یا مرده زایی بالای دو سه ماه داشتین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 28 پست
من صدای قلبشو شنیدم و خیلی سخت گذشت میگفتم اگه نشنیده بودم راحت‌تر هضم میشد ولی متاسفانه اینجوری شد ...

ممنون عزیزم

راستش آهن میخوردم تا پریشب بعد ببخشید مدفوعم سیاه سیاه شده بود گفتم شاید بهم نمیسازه دیگه نخوردم

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام، من بارداری اول که بود 11 هفته بودم که لک بینی گرفتم و توی خواب سرگیجه بدی می گرفتم رفتم دکتر گ ...

سلام عزیزم ای جان خدا حفظشون کنه براتون

من چون کیسه آب پاره شد و لکه بینی نداشتم تعجب میکنم نمیدونم یعنی تو هفته های پایینم اینجوری بوجود میاد با وجود اینکه ایست قلبی هم نکرده بود و تا آخر زنده بود

اللهم عجل لولیک الفرج
تا هفته ۱۲ دیگه باید میرفت تو یه نوع اختلاله آمفالوسلخدا کنه اگه مشکل داره مجوز سقط بدن

الهی بگردم انشاءالله هرچی صلاحه عزیزم

اللهم عجل لولیک الفرج
ممنون عزیزمراستش آهن میخوردم تا پریشب بعد ببخشید مدفوعم سیاه سیاه شده بود گفتم شاید بهم نمیسازه دیگه ...

خاصیت آهن همینه مدفوع و سیاه و سفت میکنه دو دوره کامل بخوره

مخصوصا اگه میخوای دوباره زود بچه دار بشی باید آهن از دست رفته برگرده

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خاصیت آهن همینه مدفوع و سیاه و سفت میکنه دو دوره کامل بخورهمخصوصا اگه میخوای دوباره زود بچه دار بشی ...

آها ممنون عزیزم

پس طبیعیه آره

اللهم عجل لولیک الفرج
ممنون عزیزجانالهی بگردم سخته واقعاچجوری میشه دنبال دلیل نباشمیعنی بسپرم بخدا بگم خدا خودت حتما یه صل ...

عزیز دلم‌ببخشید دیر پاسخ میدم وقتی خیلی به این موضوعات فکر کنی غرق در افکار منفی میشی و سطح انرژیت بسیار پایین میاد و این باعث میشه کارهات درست پیش نمی ره چون سر خودم اومده بهتون میگم  .فقط بگو حسبی الله و نعم الوکیل  خدا خودش بهترین وکیل هست و بهترین اتفاقها رو برات رقم میزنه ان شاءالله. خداوند خودش فرموده من همونطوری هستم که بندم فکر میکنه یعنی اگر خداوند رو مهربان و بخشنده بدونی همونطور میشه برات و بالعکس.به امید پروردگار مهربان و بخشایشگرم دلت زودی آروم و خوشحال میشه .این حقیر رو هم از دعای خیرت لطفا فراموش نکن🍀🍀

.

عزیز دلم‌ببخشید دیر پاسخ میدم وقتی خیلی به این موضوعات فکر کنی غرق در افکار منفی میشی و سطح انرژیت ب ...

خواهش میکنم گلم اختیار داری

آره عزیز دقیقا الان همینجوریم همش منفی های اتفاقی که افتاده میبینم ولی خب دیدن افرادی که بهم گفتن ببین حتما حکمتی داشته شاید بچت اگه میموند در آینده آدم صالحی نمیبود شاید اگه میموند آدم سالمی نمیبود شاید یه مشکلی میداشت شاید زندگبتون به مشکل میخورد و.....

ولی ایتجور آدمارو میبینم میگم ای خدا کمک کن منم دیگه بهش فکرنکنم

یعنی میخوام بخوابم یا وقتی بیدار میشم و کلا در طول روز همش مشغول فکرم

چشم گلم دستت درد نکنه

خدا خیرت بده عزیزجان 

چشم محتاجم به دعاهات

اللهم عجل لولیک الفرج
چقدر بعد باردار شدین خانمادارویی برای بعد سقط دادن بهتون

من دو تا سقط تو دو ماهگی داشتم و یه مرده زایی تو اوایل هفت ماهگی 

خداروشکر لطف خدا شامل حالم شد و الان یه دختر ۲ ساله دارم 

ناامید و نگران نباش ، خدا بزرگه 

تحت نظر یه دکتر پریناتالوژیست بعد سه چهار ماه مجدد اقدام کن