2777
2789

من سه ماهم بود ۱۳ هفته انقباضام زیاد شد کیسه آبم پاره شد بچم دفع شد ولی قبلش رفته بودم صدای قلبشو شنیده بودم

اینجوری که پیش میاد ممکنه دلیلش چی باشه

شما چطور چند هفته بودین چی شد بچه از دست دادین

برا من یه ماه گذشته ولی هنوز نمیتونم از فکرش دربیام

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۹ هفته و ۴روز جنین ایست قلبی کرده بود و من ۱۲هفته موقع آن تی به خونریزی افتادم و فهمیدم 

دقیق یک سال بعد باردار شدم و خداروشکر بچه الان خوبه و دقیقا همسن همون جنینی که از دست دادم

فقط باید استراحت کنی دلایل مختلف داره و گاهی اوقات هم بی دلیل اینجوری میشه 

مطمئنن طول میکشه تا فراموش کنی حل کردن فقط به خودت بستگی داره که چقدر طول بکشه

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله خود به خود دفع شده بود بعد هفته ده رفتم کورتاژ کردن پاتولوژی کردن گفتن هیچی نیست طبیعیه برای ۲۰ ...

یعنی تو هفته منم پیش میاد؟

بچه شما قلب داشت؟

اللهم عجل لولیک الفرج

من ۵ ماهگی مجبور شدم سقط کنم مشکل ژنتیکی داشت بدترین بدترین اتفاق زندگیم بود .غصه نخور دنبال دلیل هم نگرد فقط توکلت رو به خدا کن خودش چاره سازه من بعد ۶ ماه خدای مهربون دامنم رو دوباره سبز کرد سه تا نکته بهتون میگم اول توکل دوم صبر و در اخر تقویت رحم و بدن .دعا میکنم اگه به صلاحتون هست زودی مامان بشید ان شاءالله 

۹ هفته و ۴روز جنین ایست قلبی کرده بود و من ۱۲هفته موقع آن تی به خونریزی افتادم و فهمیدم دقیق یک سال ...

ممنون عزیزم

ولی بچه من قلب داشت قبلش صدا قلبشو شنیدم

خیلی سختم بود که چرا باید یهویی کیسه آب پاره بشه

خدا حفظش کنه برات عزیزم

میشه یه صلوات هدیه به حضرت ام البنین برام بفرستی

اللهم عجل لولیک الفرج
من ۵ ماهگی مجبور شدم سقط کنم مشکل ژنتیکی داشت بدترین بدترین اتفاق زندگیم بود .غصه نخور دنبال دلیل هم ...

ممنون عزیزجان

الهی بگردم سخته واقعا

چجوری میشه دنبال دلیل نباشم

یعنی بسپرم بخدا بگم خدا خودت حتما یه صلاحی دونستی یا یه حکمتی بوده کافیه؟من همش میگم شاید کم کاری از من بوده من بخودم نرسیدم مراقبت نکردم

ولی خود خدا شاهده حاضر نبودم حتی یک ذره اتفاقی براش بیوفته

یکم درد داشتم گفتم حاضرم سرکلاژ بشم استراحت مطلق بشم هر روز آمپول بزنم ولی بچم بمونه

بعد یکی دو روز انقباضام زیاد شد کیسه آبم پاره شد و بچم😭😭😭

خدا نی نی تونو نگه داره براتون عزیزم 

میشه برای من یه صلوات هدیه به حضرت ام البنین بفرستین

اللهم عجل لولیک الفرج
ممنون عزیزمولی بچه من قلب داشت قبلش صدا قلبشو شنیدمخیلی سختم بود که چرا باید یهویی کیسه آب پاره بشهخ ...

من صدای قلبشو شنیدم و خیلی سخت گذشت میگفتم اگه نشنیده بودم راحت‌تر هضم میشد ولی متاسفانه اینجوری شد 

گاهی وقتا یه سری چیزا دست ما نیست و با فکر کردن بهش فقط خودمون رو ازبین می‌بریم 

سر خودتو گرم کن با هرچیزی که کمتر بهش فکر کنی هرچی خسته تر بری بخوابی کمتر بهش فکر میکنی خودتو تقویت کن و آهن هم بخور چون خیلی خون از دست دادی

مطمئن باش اینبار سرنوشت آینده قشنگی واست رقم میزنه

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم ۱۸ هفته روده جنین یکم بیرونه منتظرم شنبه دکتر سقط کنه یا آمینوسنتز کنه دارم میمیرم

الهی بگردم چرا رودش بیرونه؟یعنی رودش از مقعدش بیرونه؟یا از شکمش؟دلیلشو نگفتن؟

اللهم عجل لولیک الفرج

سلام، من بارداری اول که بود 11 هفته بودم که لک بینی گرفتم و توی خواب سرگیجه بدی می گرفتم رفتم دکتر گفت قلبش نمیزنه دیگه، بعد رفتم بیمارستان سقط کردم که دکتر گفت بارداری اول اکثرا سقط میشه دنبال دلیل خاصی نباش، بعد یک سال و نیم بعد باردار شدم و الان دوتا دختر ناز دارم