2777
2789
عنوان

چیکارکنم خوشگل باشم

144 بازدید | 10 پست

😭تو تاپیک قبلیم یه نفر هرچی خواست بهم گفت اما من فقط حقیقتو گفتم من از خودم و قیافم خجالت میکشم با اینکه اطرافیانم بهم میگن خیلی خوشگلی میخوام خیلی خیلی خوشگل باشم جوری که خودم از خودم راضی باشم اما نمیتونم😭😭😭😭😭

مشاور یا شایدم وکیل و مربی آینده هستم درباره ای تکواندو سوالی داشتید فقط تگم کنید و لطفا سوال های بیخود نپرسید بنده دیگه حس ششم ام نیستم منو جایی تگ نکنید و این که من مادر سه تا گوگولی هستم در آینده اسم بچه هامم انتخاب کردم🥹✨️آریامهر_مانادانا_مانلی✨️🥹
منم

هعی

مشاور یا شایدم وکیل و مربی آینده هستم درباره ای تکواندو سوالی داشتید فقط تگم کنید و لطفا سوال های بیخود نپرسید بنده دیگه حس ششم ام نیستم منو جایی تگ نکنید و این که من مادر سه تا گوگولی هستم در آینده اسم بچه هامم انتخاب کردم🥹✨️آریامهر_مانادانا_مانلی✨️🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشکلی شما قطعا بنظرم رو اعتماد ب نفست کار کن 

چون هرچقدم بقیه بگن خوشگلی تو خودتو زشت میدونی

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          
عزیزم شما رواعتماد بنفست کار کن باور اصلا اهمیتی نداره که از نظر همه زیبا و بی عیب و نقص باشیم

نمیتونم نمیدونم چطوری باید شروع کنم

همیشه مسواک بزن و ته ارایشی داشته باش ماسک داخل حموم بزن ب موهات خیلی موهارو براق می کنه اگه دوست دا ...

مرسی مژه هام بلنده آخه میترسم خراب بشن💕😭