2777
2789
عنوان

ابجوشو نبات ب بچه یک ماهه میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 29 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما میدیم یه سری جوشونده رو

احتمالا شیر خودتو هم میدی که تغذیه خودت باعث دلدردش میشه

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
عزیزم اون بچه تازه ۵روزش بوده فک کنم و انواع دارو های گیاهی و بهش دادن اسم داروها رو هم گفتن تو قدیم ...

به هر حال به نوزاد نباید این چیزارو داد

نوزاد یه ماهه هم خیلی بزرگ نیست

قدیماهم خیلی از بچه ها میمردن 

مامانجون من ۶ تا بچه داشت ۲ تاش مردن یکیشون از اسهال مرد

🤣🤣

😂تازه وقتایی ک خوابم نمیبرد و میخواستم بازی کنیم بهم ی چهارم قرص سردردی سرما خوردگی مسکنی چیزی میداد منه بدبختم بیهوش میشدم این اواخر خودم یاد گرفته بودم میکفتم میخوای بهم یک چهارم بدی؟؟خلاصه خیلی مظلوم بودم،تازه موقع بارداری هم انواع اقسام داروهارو خورده بود🥴🙂😐

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)
گفتمش نگفت نده

ببین عزیزم خواهرم قبل من زایمان کرد من باردار بودم تا بچش گرسنه میشد ی شیشه شیر و میداد بچه میخورد چون شاغل بود ی روز بچشو آورده بود پیش من خانواده شوهرم هم بودن یعنی لباس بچه رو زدیم بالا انگار شکم بچه میخواست منفجر بشه انقد باد کرده بود و دل درد داشت ولی مادر شوهرم ی کوچولو نمک خ کم با ی کوچولو قند یا شکر رو با آبجوش سرد شده ولرم قاطی کرد در حد ی قاشق یا دو قاشق کوچیک بخش داد ب ساعت نرسید بچه شدید شکمش کار کرد و خوب شد منم بچه ی خودم بدنیا اومد هروقت اینجور بود بهش شور و شیرین میدادم یا ی ذره عرق نعنا رو با اب ترکیب میکردم با قاشق مثل شربت بهش میدادم خداروشکر خوب هم میشد الآنم یکسال و نیم اش  

من چیز خاصی نمیخوره اون همششششش دلدره

حبوبات و لبنیات رو باید حذف کنی 

چای رو هن باید کم کنی

ترجیحا شیرخشک

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
😂تازه وقتایی ک خوابم نمیبرد و میخواستم بازی کنیم بهم ی چهارم قرص سردردی سرما خوردگی مسکنی چیزی میدا ...

اخ بگردم🤣😂😂 

عزیزممم انشاالله همیشه تنت سالم باشه   

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️ ‌️

اخ بگردم🤣😂😂 عزیزممم انشاالله همیشه تنت سالم باشه

قربونت،اخرشم ۸ ماهه به دنیا اومدم😐

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)
من چیز خاصی نمیخوره اون همششششش دلدره

من دخترم و بدنیا اومد بردم متخصص نوزادان تا شکمش و معاینه کرد گفت خ نفخ داره بهش قطره روتفلور داد بعدم خودم براش پدی لاکت گرفتم برا دل درد و نفخ عالی بود میتونی اسمشو توی نت سرچ کنی