2777
2789

چطور رشته ای هست 

من خیلی زیاد به ریاضیات علاقه دارم 

میخوام برم یه رشته که ریاضی زیاد داشته باشه 

میخوام بدونم خیلی رشته استرس زایی هست؟ 

استرس معمولی داره یا بیشتر از حد متوسط 

چقدر ریاضی داره؟؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم میخام برم 

طوری ک من شنیدم خیلی فرق داره با ریاضی حساب کتابه تا ریاضی که چمیدونم هندسه اینا هس

تو روبیکا سرچ کن حسابداری ی چندتا کانال میاد چندتا ویدیو تدریس گذاشتن جزوه گذاشتن برو اونارو نگاه کن آشنا میشی با این رشته 

اَزجآن‌گَرخُوشتَربآشَد،طُ‌آنی...🕊❤️A

خود حسابداری ریاضی خاصی نداره ولی درک ریاضیات بر ای درک بهتر مفاهیم لازمه 

استرس بستگی داره به شغل یه موقع شما تو یه کسب و کار کوچکی فعالید خوب استرسش کمه 

یه موقع توی دفتر اصلی یه شرکت با حداقل 30 تا شعبه شاغلی خوب استرسش بالاتر میره

حسابداری اصلا ربطی به ریاضی شما فقط ضرب و تقسیم جمع و تفریق ت خوب باشه حله حسابداری مباحث متفاوتی با ...

شغلش آره اما تو دانشگاه ریاضی زیاد داره 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
حسابداری اصلا ربطی به ریاضی شما فقط ضرب و تقسیم جمع و تفریق ت خوب باشه حله حسابداری مباحث متفاوتی با ...

حسابداری مباحث مفهومی تحلیلی دارد؟ 

من خیلی از تحلیل کردن خوشم میاد خیلی ر اید از مباحث مفهمومی خوشم میاد 

اتفاقا حسابداری زیادریاضی نداره.یعنی فقط باجمف وتفریق کارداره وبایدیه سری فورمول رابلدباشی.

من کارنکردم توی رشتم ولی خوب حسابداری یه شغل حساسه که یه حواس جمع میخواد یه صفریه موقع باعث جابه جاشدن واشتباه شدن همه ی حساب هامیشه